Дощ з чорних птахів

р.

Угрупування з питань охорони навколишнього середовища та тварин намагаються з'ясувати, що може загинути кілька сотень птахів, які випали безпосередньо з неба на жителів Вінніпег, Канада.

Інспектори екологічної служби підняли на вулиці понад 50 загиблих птахів, 11 які були живими, передані до догляду за місцевим суспільством для здоров’я тварин. Його директор, Еріка Ансеув, розповів журналістам на CBC News, що всі вижили птахи були досить активними, хоча вони не могли стояти і літати. Однак ці птахи загинуть і направляють на патологію лабораторію для автопсії.
Не пропонував будь-які історії, які можуть бути, ймовірно, причиною смерті птахів. Але тваринний захисник підозрює, що вони виявили себе в умовах, недоступних. «Я не хочу перемішувати хвилювання, особливо серед любителів містикізму та апкаліптичного пророцтва про птахів, що падають з неба. Можливо, вони були уражені деякими зовнішніми факторами у вигляді токсинів, і вони можуть бути схильні до деяких захворювань, - сказав Еріка Ансєвуе.

Очима незвичайного явища розповіли журналісти, які на ранній ранній ранній ранній ранній ранній ранній ранок сотні чорних птахів, схожі на люки, раптом почали падати прямо під ноги пасер-на-д. У гілках дерев впав на дах автобусів. «На деревах я думав, про тисячі птахів. Одного разу мене впав, каже місцевий резидент Tanya Lee Wiener. Сузан Тіганагіс, який працює як продавець в магазині, сказав, що в їх алеї вся красуня покривається чорним ковдрою. Мій чоловік сказав, що він нагадував йому фільму Hitchcock. Дуже дякую! Я навіть отримав диззію, панс. Тіганагс поділився враженнями.

Джерело: fedpost.ru/sobytiya/43450-na-golovy-proxozhim-prolilsya-dozhd-iz-chernyx-ptic.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное