Маленький равлик.

Чотирирічний Павло Франклін, відпочивав на пляжі з батьками і приніс додому не тільки яскраві враження від свята, але і равлика. Тим не менш, той факт, що він взяв хлам з ним, хлопчик дізнався досить випадково.

Поки дорослі організували захід на пляжі, маленький хлопчик оглянув навколишню територію. У той час як інспекція величезного муфти, Павло впав і вирізати через шкіру на правому коліні.

Через тиждень історія поранення Павла почала забути, коли раптом з’явилася нова неприємність – хлопчик, який навчився ковзати і знову травмував його правий коліно. Скоро після того, як інцидент, його коліна ковтати і стала гарячою дотику.

Мати не брали участь у аматорських заходах і забрали сина до лікарні, де лікарі взяли зразки пошкодженої тканини. Після вивчення результатів випробувань лікарі розповіли матері молодого пацієнта, що його рану було заражено стафілококовою інфекцією і призначили великі дози антибіотиків.

«Я подарував сина ліки на десять днів і почав помітити, як рана почала лікуватися. Тоді я думав, що наші випробування були за нами, але вони не були. Через кілька днів після того, як Павло знову впав, і його стирання почала змочити рідину. Я знав, що лікарі категорично відхиляли ідею стічних вод, але я зробив це мій шлях, гарантуючи відтік вмісту рани, говорить мати дошкільного.

Що було її сюрпризом, коли з отвору з'явився крихітний об'єкт. У пошуках ближче, американці усвідомили, що перед ними був живий равлик. Батько хлопчика, який жив місяць з хламою в нозі, вірить, що під час першої осені його сина приземливе на гніздо зрошення і випадково переніс одну з яєць в рану.

Джерело: mirfactov.com/