1070
П'ятимісний алмаз
12-річний Михаїл Делтафф від North Carolina протягом десяти хвилин ходьби від Arkansas State Park знайшов діамант вартістю 15 тис. дол. США. Камінь, знайдений хлопчиком, був розмір квасолею, але на відміну від останнього, це безцінне. «Ми продовжили, мабуть, не більше десяти хвилин, а потім помітили щось блискуче на землі і згинулися, щоб забрати його», - сказав Михайло. - Він був так... Скляна. І дуже гладкий, хлопчик додав. р.
Михаїл зробив своє відкриття в алмазному кратері, розташованому в Державному парку Аркансаса, який є єдиним місцем в світі, де, відповідно до офіційного сайту парку, кожен може знайти діамант. Серед «охоронців-курців» парку – ті, хто так щасливий, як молодий Детлафф. Серед 75,000 діамантів, знайдених у полі роками, є історичним відкриттям 40-каратного каменю, виготовленого у 1924 році. Михаїл був набагато меншим, і спочатку родина хлопчика не знав, що це було.
«Коли я вивів цей камінь з мішка, хлопець сидить там просто очі з орбіти», - сказав Михайло. «Я сказав, що я чекаю, і пішов до задньої кімнати. А потім багато людей вийшли і привітали мене і сказали, що це був дуже великий діамант. Михаїл назвав його 5.16-каратний скарб "Слава до Алмазної Волині Бога". За попередніми оцінками, це може коштувати $15,000, напишіть добові новини.
Джерело: fedpost.ru/lydi/43490-malchik-gulyaya-v-parke-nashel-almaz-v-pyat-karat.html