Кошеня miraculously

Стародавній щасливий дівчина ім. Поппету збереглася після години прання в машині на 50 градусів. Власник кішки, відкриваючи двері, практично відтіняють від чого вона пилила. Неприємний кошеня вимивається в пральну машину, в той час як її власник Laura Gylholm, 27, відсортовано через брудний одяг і тушку на барабані. «У мене була половина завантажена машина, коли Поппет приховує в купу білизни і кладе низьке. Тоді я починав кинути інший одяг на неї, сказав Лаура. .

«Я розумію, що сталося тільки тоді, коли я відкрив двері автомобіля після миття і був захоплений. Поппет лежав несвідомий всередині. Я майже не здивився, але зібрав свою силу і закликав до допомоги мого сусіда. Він намагався зберегти її і навіть зробив рот-в-музей штучне дихання, щоб дихати повітря в її легенях. Але нічого не допомогло, і ми кинулися в ветеринарну клініку. Вона була майже недбала, я думав, що втратила її назавжди, говорить молодий жінка. Ветеринарний лікар Джон Гунн зумів повернути кошеня в життя. Удачливий чорний кот повернув додому в Оденшав, Манчестер, разом з Лаура і її шестирічна дочка Меган. Але здається, що Поппетка не навчилася її уроку. «Перше, що скода дівчина стрибала прямо в сушарку. Зараз стала її звичною звичкою. Це добре, що ми вже знаємо. Ми будемо тримати очі на її так, що історія не повторить себе, Laura Gylholm Вона сказала:

Ветеринарний Джон Гунн сказав: Кіт був неймовірно щасливий. «Я не думаю, що я можу змінити її. Вона виглядала абсолютно безнадійно. Поппет, безумовно, використовується один з дев'яти життів, щоб їздити в пральній машині. Це повинен служити заняттям не стільки, щоб кошеня самому володільцю. І не тільки Лаура і Меган, але всі власники домашніх тварин. Вони повинні дивитися особливо тісно, коли вони, як я жартливо сказати, в дитинстві. Тут вам обов'язково потрібно око і око, інакше ви можете просто втратити вихованця від стиглості і безтурботності, ветеринарному укладенні.

Джерело: www.smonitoril.ru/? п=2054