591
9-річні дівчата
Роса Повелл і Flame Brever не боїться виконувати розумові акробатичні трюки на крилах вінтажних літаків.
«Я відчув, як ми були птахи», - сказав співусини, які є наймолодшими професіоналами в аеріальної акробатики (Wing Walking). р.
Два літаки, що літають на швидкість 160 км / год на відстані декількох метрів від одного перевозять два безболісні дівчата, які, здається, не боятися. Кузини є третім поколінням в сім'ї, щоб зробити живу, що виконує екстремальні трюки на старих літаках Boeing Stearman.
Дівчата зайняли цей крок, щоб підняти кошти на лікування свого 6-річного друга Іллі Кросслі, страждаючи від Дученне м'язової дистрофії.
Грандпаренти дівчат також взяли участь у цьому благодійному шоу, пілотуванні двох літаків.
Кілька хвилин після посадки Роса перераховує свій досвід: Він був неймовірним. Важко пояснити, що ви йдете на крила літака. Я думав, що я був птахом."
З 17 року пан Норман заявив, що він не був нервом під час польоту, навіть коли він зрозумів, що він був грандіозним на його крилах. «Насолоджуйні умови польоту, чудова погода, чудовий настрій – що може бути ще краще? й
Джерело: mirfactov.com/