817
Печерне місто в Непал
На висоті 50 метрів від землі, штучні печери є одним з найбільших археологічних міфів світу, які вчені намагаються вирішити цей день.
Тисячі отвору прокочуються в крихкий піщано-кольоровий скеля. Цей рок знаходиться в горзі, який так великий, що він зачаровує всесвітньо відомий Гранд Каніон. Великою кількістю гротів були викопані в скелі тисячі років тому, але хто побудував це місто печери і чому все ще залишається таємничим. Невідомо, як люди сходження на них - хребта печер майже 50 метрів над землею.
У колишньому царстві Мустана, розташований в північній частині сучасного Непалу. Ті, хто бачив ці печери, кажуть, що через них скеля нагадує гігантський замок піску.
Фотограф і пригодник Ядро Річардс приєднався до сходження Pete Atans, археолог Mark Aldenderfer і команди дослідників, щоб знайти приховані реліквії стародавніх в таємничих печерах.
Я працював в селі Непалі під назвою Forte, де Pete готували групу сходження на гори Everest. Коли він запросив мене вивчити місто печери, сказав Річардс.
Фотограф зобов'язує, що одна з причин, що він погодився взяти участь в експедиції, стала eloquence of Athans. «Пеце почав розповідати мені про місце, яку ми будемо йти. Я знав, що я мав бачити місце з власними очима, Річардс сказав.
Однак, коли він потрапив до місця, картина, яка з'явилася на очах, була набагато більш вражаючою, ніж він міг уявити.
312544
Сходження печер не було легко. Порода була нестійкою і членами екіпажу. Сходження в печери була настільки складною і небезпечною, що Рахарди, які втратили свій баланс, попадали і зламали спину. Під час чергового сходження відеооператор Лінкольн потрапив до осені кам'яного каменю, який пробив його череп. Як повністю відновити. Небезпечна і досить страшна. Що я думаю, що ми забуваємо, коли ми говоримо про пригоди та науку – це дуже небезпечне минуле, Річардс сказав Mail Online.
Джерело: fedpost.ru/foto/43590-arxeologi-riskuya-zhiznyu-pytayutsya-razgadat-tajnu.html