Сім'я від Флорида

р.

Сім'я скарбів з Флорида отримав багату в одному вихідні. скарб золоті монети і ланцюги, які зуміли знайти на узбережжі біля міста Форт-Пірс, згідно з першими оцінками, варто принаймні $ 300,000. Рік Шмітт, його дружина Ліза, дочка Хілларі і син Ерік спійманий скарб в океані, близько 140 метрів від берега. До складу входять золоті ланцюги загальною довжиною 210 метрів, п'ять золоті монети і золоті кільця. р.

У 1715 році караван з 11 суден випливла з Гавани до Іспанії. Ці кораблі захоплювалися страшною бурею. У 1977 році фільм «Депт» був випущений, а в 2008 році – «Голд Фолс», герої яких шукали ці скарби.

Згідно з історичними документами, сонячні кораблі перевозили 400 млн доларів на ювелірні вироби. На сьогоднішній день піднято лише 175 млн. Це, скарби, як і раніше, мають щось для роботи. У 2010 році Брісбен придбав права на залишки суден, але це не заважає іншим з пошуку золота, підпорядковуючи субпідряд. Сім'я Шмітта була захоплена пошуками скарбів протягом багатьох років, і удачі посміхнулися на них більше ніж раз. У 2002 році, наприклад, вони знайшли срібні страви вартістю $25,000. .

Що стосується долі іспанських скарбів, 20 відсотків з них, відповідно до закону, підуть до музейних збірок держави Флорида. Від імені Брісбена і сім’ї Шмітт.

Джерело: Mixstuff.ru/archives/35159