На машині прийшла кришка.

Пошкодження автомобіля оцінюється на більш 300 тис. рублів. Водій був прийнятий до швидкої допомоги. 7 вересня 2013 р. Пермак у своїй машині "Волксваген Гольф" переїзд по вулиці Подлесна. На перехресті з вулицею Пожарського з під колесами перед пробігом «Газель» вилетіли кришку каналізаційної люки і збили прямо в вітрове скло «Гольф».

«Це так швидко, що я не знаю, що це сталося. Як з'явився пістолет. Після удару я поїхав кілька метрів, там не було часу для реакції. Тоді він втратив свідомість, - сказав Сергій Седінін, який перенесли «пляского люка».

Його пасажири також не встигли помітити, як це сталося - так швидко було політ кришки. Вони не були поранені в ДТП, і Сергій був взятий з сцени швидкої аварії. Він має розбиту руку, виражену стику, синус м'яких тканин обличчя, численні синці і подряпини. «Відбувся диво», – каже Сергій, згадуючи інцидент

Сергій продемонстрував шаблон ДТП. Покажіть, що автомобіль з кришкою люка в салоні поїхав на іншу сторону перетину.

Капелюшна кришка, яка росла в гольф, зламала вітрове скло, перекручує дах автомобіля, перекручується передня панель і рульовий колонка. Передня бампера і оптика також пошкоджені. Пошкодження з зіткненням з «поворотним люком» за попередніми оцінками фахівців з ремонту кузова може бути 300-350 тис. Руб.
24950 р.

Чому кришка люка не була закріплена і вилетіла з під коліс «Газель» залишається видно. Сам Сергій, незважаючи на повне страхування автомобіля, збираєте замішувати дорожніх робітників і організацію, оплачуючи цей люка.

Джерело: mirfactov.com/