772
Британський супермом
Британський супермом, витриманий 38, несе свою 17-у дитину. Найбільша сім'я Великобританії чекає поповнена матір'ю Sue Radford проводить свою 17-у дитину.
У квітні наступного року завагітніла дружина пекара. Пара, від Morecambe, Ланкашир, не знаю, якщо вони будуть мати хлопчика або дівчину, але кажуть, що вони дуже хвилюються про новинки.
Свого сина Кріс переповнив 24 з 19-річної Софі, 18-річної Chloe, 16-річної куртки, 14-річної Данила, 12-річної Luke і Millie, 10-річної Kitty, 9-річної Джеймс, 8-річної Еллі, 7-річної Ами, 7-річної Йош, 5-річний Макс, 4-річний Tilly, 3-річна Оскар і 11-місячний Kasper.
Радфорд написав на Facebook після її 12-week ультразвук: "Ми раді повідомити, що Radford 17 буде приєднатися до нашої сім'ї в квітні." «Як ви можете уявити, що діти просто збуджуються. Трохи Тіллі - сказав мені: "Мама, є дитина в твоїй животі." Що було так солодким. Але вона додала: "Я відчуваю себе терористично слабким." Деякі люди просто називають ранковою хворобою. Але намагатися відірвати круглу втому. й
Джерело: mirfactov.com/