Крісло вбивця

56-річний Вільям Харрингтон був радий своїм новим відпочинком шкіряним кріслом, але він не міг уявити, які проблеми, які ця покупка скоро вийде для нього. Людина, яка постраждала від таємничого шкірного захворювання протягом двох років, виявила його, викликаний токсичним кріслом, придбаним на eBay.

За два роки Харрингтон постраждав від хворобливих і свербіжних засобів протягом всього тіла. Вільям сказав, що він іноді подумав своє тіло спалювання. терапевт, до якого він пішов після появи перших ознак захворювання, не допомогло йому звернутися до фахівця. Він досліджував чоловіка і зробив кілька тестів, прийшов до висновку, що Harrington був контакт з деякими токсичними речовинами. Після численних скарг алергічних реакцій людина пізніше виявила, що дивовижний шкіряний стілець був від партії токсичних меблів, які були вилучені з магазинів. Але продавець не попередив Harrington можливої небезпеки, коли він продав його на онлайн-торгівлі.

«Що я сидів в цьому стільцях, він отруював своє тіло, і я не знаю його. Він зробив мене відьміть весь час. Я не можу зупинитися і подряпинити шкіру в кров. Коли я відчував себе, як я був toasted alive, Harrington сказав. Г-н Харрингтон придбав крісло на eBay і коротко після того, як він прибув, він розробив висип. Він взяв його і його лікарі 18 місяців, щоб встановити його походження. У Вільямі лікар-терапевт визнав, що він ніколи не бачив нічого подібного, і після того, як прешприлінг стероїдних кремів пацієнта, послав його дерматологу. Після того, як людина помітила відьміння, що погіршився після того, як він сидів у улюбленому чорному стільці.

Harrington вирішив використовувати Інтернет і знайшов, що стільці були видалені з обігу після того, як було виявлено, що вони були оброблені діметил fumarate, речовина, яка може викликати екзему. Після вивчення правди про своє крісло, людина захопила його в гаражі, а його алергії і висипання почали поступово зникати.

Джерело: fedpost.ru/lydi/43794-muzhchina-kupil-v-internete-kreslo-ubijcu.html