Оформлення свята

Якщо ви хочете подарувати другу вишуканий напій на Новий рік або інший відпочинок, то пляшка повинна бути прикрашена. Оздоблення такої пляшки не тільки зробить власника будинку приємним, але і додати красиву родзинку до святкового столу. Під катоком ви знайдете власну прикрасу пляшки. Купити пляшки прямокутної форми ...
І якщо бажання зробити щось після покупки не зникли, перейдемо. Білий Дух витирає клеїти етикетки і вирізати обов'язки. Можна використовувати рідину для видалення лаку (ацетон), але він довше, і зайбеся. На чисту пляшку ущільнюємо майбутнє вікно з монтажною стрічкою.

На протилежній стіні з вікна приклеїти картину, яка є першим шаром декоративною 3-шаровою серветкою. Клей ПВА, змащування. Красива картина з журналу не пройде. Перевірити.

й Суха, а зверху серветки фарбують білою акриловою фарбою в декількох шарах. Звичайна щітка не може застосувати рівномірний шар, краще використовувати губку для посуду або щітку з піною. Вам буде потрібно 4 тонких льодових кремових паличок для дверцят (Я не буду слухати, приготування паличок є найбільш приємною частиною процесу).

Підкладка поліетилену ідеально підходить для імітації цегли. Для відсутності його можна взяти: шпалери вініл, пробка підкладка, щільний картон або щось інше, для використання якого я не думаю.

Покладіть цеглу на всю пляшку. Виріжте плитку.

р.

Це як дах.

Тепер в декількох шарах ми покриваємо всю цю красу з білою фарбою. Якось дивиться.

Пофарбувати всі важкодоступні місця «роф» в суміші чорного і червоного кольору (це колір буде протерти через основний коричневий).

І на цьому етапі я зрозумів, що я не схожа на гострі краї «бриків». Це не природно. Дякуемо! Випробувано! Виведення решти штукатурки після ремонту, з пальця змащує шви.

Коричневі (жовті з червоними і чорними, пропорції до очей) ретельно фарбують двері і не ретельно покрівля.

Відкрийте вікно.

Накладаємо на дверцятах деревного типу, б) навісного типу з кільцем типу. І покрийте «роф» прозорим глянцевим акриловим лаком. Для блиску як я ... Ви отримаєте його.

Ми барбачно відрізаємо гілочку від штучної квітки, і робимо кущ в горщику з неї. Добре, нарешті, контур для малювання на склі і кераміки закінчуємо вікно. Тут я маю відносно пряму лінію на третій спробі.

р.

Джерело: wikidigger.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное