Під час експедиції до Північного полюса мандрівник і блогер під прізвиською сержидолою вдалося взяти чудові і унікальні фотографії льоду з вертольота, будучи в умовах полярної ночі. Тепер сидячи на роботі або в домашніх умовах ви можете насолоджуватися всіма цими перевагами практично без зусиль.
1 999 р.
До того, як я покажу вам фотографії з вертольота, я розповім вам, як ми досягали стовпа. Про годину до прибуття, всі зібралися в салоні капітана:
Керівник експедиції - Артур Миколайович Чилінгаров:
Капітан Валентин Дав'янець став на місці головного і взяв команду корабля. Зверніть увагу на монітор з зеленим малюнком - це радіолокатор, який показує крижану ситуацію, так як льодовик не йде в прямій лінії, але вибирає шлях через ламки і тріщини:
Помешкання знаходиться лише в декількох кроках від The North Pole. Акушер прийшов в салон і провів шампанське готове.
Нарешті, досягнуто мети!
І тепер фотографії з вертольота:
Я хочу зробити бронювання прямо зараз: Я не літаю на Північному полюсі, тому що я бачив, що інші зняли там і зрозумів, що умови все ще дуже темні. Я влаштував, щоб літати наступний день в нооні. Потім, хоча це ще темне, я зумів більш-менш витягнути частину ніг:
Щоб надати вам уявлення про те, як було темне, я залишила пару кадрів, як це:
р.
Джерело: sergeydolya.livejournal.com