Гаряча людина gets одружений

Він може звучати дивним, але найвищим чоловіком у світі є в сім'ї неба щастя після зустрічі жінки його мрії. Висота Султана Косена 2,52 метрів, він дав пошук любові, тому що жінки бояться своєї висоти, поки він зустрів Дібо Мерве. Весілля нарешті відбулося вчора. Весілля відбулася в Туреччині.

Я хочу, щоб я знайшов дівчину в якості мене. Я знайшов чоловіка для себе. Його мрія прийшла і тепер він шукає машину. Кошен став найвищою особою у світі у 2009 році і досягається поряд з старим статусом, тому пара мала безліч благородних особистостей на весілля. 627089

Серед гостей були політики, зокрема турецький президент Абдулла Гул і прем'єр-міністр Реп Тайп Ердоган, а також релігійні лідери і високопрофільні бізнесмени. Кошен також потрапив у книгу рекордів як чоловіка з великими панелями - 27,5 см і великий розмір ноги - 36.5 см по довжині.

Людина страждає від рідкісного розладу, що називається гіпофізом гігантизмом, викликаючи його тіло, щоб виробляти гормону росту весь час. Лікарі вважають, що його стан був викликаний пухлиною на гіпофізі, що був видалений в 2008 році.

До десяти років Кошен був захоплений, але коли з'явилася пухлина, його зростання почав швидко збільшитися, і тільки припинилося минулого року. Під час візиту до Великої Британії в минулому році він був викопаний всім дітям, він був важким для нього, але він все ще приречений на те, що він настільки високий.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное