833
Поверніть себе в Cyborg
Чоловік, який називає себе «біо-хакером», вирішив на хворобливій операції, яка занурився без наркозу і допомогу лікаря встановити величезний електронний чіп в руці. Тим гармата, розробник програмного забезпечення на основі Пітсбурга, був імплантований чіпом, який буде контролювати його температуру тіла. Пристрій «комунікації» з планшетом Android через бездротове підключення Bluetooth. Він має зелені ліхтарі, які можна побачити через шкіру і може надсилати повідомлення, якщо людина отримує лихоманку.
Він стверджує, що перша людина повинна мати такий пристрій, що імплантується в організмі. Він наполягає, щоб поліпшити себе. Конон зацікавився модифікаціями електронного тіла для досягнення безсмертності. У інтерв'ю з YouTube каналом MotherboardTV він сказав: Я хочу жити на тисячі років. Я не хочу вмирати. Я не розумію, чому хтось хоче. 114382.
Процедура, в якій був імплантований у ліве передпліччя з чіпом розмір колоди карток, виконана художником модифікації тіла та татуючим художником Стів Haworth без анестезії.
У разі відсутності анестезії, оскільки він не має ліцензію лікаря-хірурга, що означає, що право забороняє йому використовувати анестезію. Щоб тягнути біль, майстер використовується лід. За даними гармати, процедура була надзвичайно болючою, і після її закінчення його тіло пішов в «трауматичний режим».
Джерело: fedpost.ru/lydi/44108-programmist-prevrashhaet-sebya-v-kiborga-chtoby-stat.html