1187
Всі дні залу. З Ірландії в Америку і за її межами
До нової епохи, в якій тепер Англія, Ірландія і на півночі Франції жили племена кельтів.
Свою релігію була природною, в розумінні, що вони визнали природа, природа, поклоніння сонця бога, без яких немає життя. Увечері набори сонця і зрозуміло всім, що в темряві є абсолютно різні богиня, поміщик холоду, темряви і зими, Самгайн.
Вважалося, що 31 жовтня Самхаїн зібрав душі загиблих, втілюючи їх у тварин.
Питання, як можна було визначити 31 жовтня, коли не було знецінених календарів? Відповідь полягає в тому, що кельтські священики, Друди були дуже пізніми людьми, а зірки точно визначили день, коли треба було зловживати в оману Самхаїну.
На горбах, на дровах запалюють багаття, щоб допомогти сонця йти світлом. Цей вогонь був вважати святим, він спалений сухою соломкою і жертвами тварин.
На півночі, і Друди дізналися це без будь-яких тривожних годинників, поклоніння Самхаїна, за наступні шість місяців належали йому. Уранці всі дали гарячі вугілля, з якими вони запалюють піч в будинку, щоб не турбувати зло духів.
І так він пішов до того, як з'явилися римські підкорювачі, які четвертим століттям перетворилися з язичників до християн.
1 листопада на святкуванні «Весь день святого», особливо тих святих, які не мають власного календарного дня. Вони сподівалися, що кельтські люди забудуть свої ганські глузді. Але він не забув, що його упередження були напруженими, бо вони виросли з живої природи.
Шановні відвідувачі сайту!
Ось легенда про п'яні Джека. Куртка seduced Яблука для сходження яблуні для соковитої антонівки, і як він отримав, він швидко виготовив хрест на стовбурі. Девіл, як ви знаєте, найбільше боїться хреста.
Девіл з яблуні не може відступати, куртка і Бес розбився так, щоб він не приходив до душі і пообіцяв його. Загинув час Джек, надходить до воріт раю, і він не допускається в небо. "Ви, - скажете, "навіть сердечко".
Джек – до старого друга, Бес, і він каже – Я зберіг моє слово, чому ви переходите до мене? "Чому я збираюся?" кричав куртку, "Діти з куди ви прийшли", - говорить Бес. Але, в старій дружби він кинув куртку гарячим кутом від пекла вогню.
Куртка кинула гарбуза в часі, і він приховує його там. У куті вилікається, не виходить, а Джек також став вигнутим, там немає притулку для нього в будь-якому місці, ходиться з того, як з його гарбузовою лампою. Так було призначено для Ірландця, щоб вирізати гарбуз, і вставити свічку в неї напередодні Дня Всіх Святих.
У крапках 19 століття Ірландія застрягнула картопляні попелиці, з яких картопля перетворилася в чорному грибу. Ірландська їсть тільки картопля. Починався страшний голод, який міг, втекти і залишити для Америки. Іммігранти принесли цю язичницю і, з точки зору церкви, похилого на замовлення.
Тепер, більше століття і половина пізніше, вони не пам'ятають про святих, але гарбуз 31 жовтня тут. Всі магазини продають гарбузи, і в той же час всілякі історії жахів, маски, смертний макіяж на обличчі.
Діти радіють тому, що це юридичний відверт. Ви можете одягатися як відьми або урдалаком і попросити гроші від дорослих з загрозами.
Дитинство пройде, але залишаються рубці.
Товсті темряви з Хеллоуїна будуть відчуватися всі їх життя.