Знаменитості з дивними харчовими залежності

Багато знаменитостей виділяються не тільки для свого образу, успішної кар'єри і спеціальних зоряних обрядів, але і іноді дуже незвичайні і дивні залежності, пов'язані з їжею. Давайте подивимося.
Ніколя Клітка не їсть свинини, тому що він вірить тваринам «брудний і потворний» секс.

У 2010 році в інтерв’ю з газетою «Сонце» актор прийняв, що воліє їсти м’ясо тільки ті тварини, які поєднуються здоровим способом.

«Я думаю, що риба дуже добре і неякісна. Я можу сказати те ж саме про птахів. Але непристойний спосіб, в якому свиней і борів займаються цим бізнесом, не звертається до мене. Так що я не знаю свинини або що-небудь подобається. «Я їсть риби і птиці», - розповідає Ніколя Клітка.

Renee Zellweger "смак" протягом дня кубиками льоду. Це може бути божевільний, але актриса Zellweger сама прийнята, що домінантний продукт її щоденної дієти є ... куб льоду. Я повинен їсти заморожені кубики, тому що вони роблять мене повністю без їжі щось інше. Це дозволяє мені зберегти мій нормальний малюнок, говорить Renee.

У 2011 році Марк Зукерберг ознайомився тільки м'ясом, що загинув себе.

У 2011 році інтерв'ю з журналом Fortune, Закерберг сказав, що він тільки з'їдає м'ясо з особистих убитих тварин.

У цьому році я зроблю особисте досягнення, яке оцінило мене продукти харчування, які раніше їсти без мислення. Я думаю, що багато людей забули, що живі речі померли в тисячах кожного дня, щоб годувати людей. І я вважаю, що мій обов'язок не забути велику жертву, що Боже Царство пропонує людям за свою користь.

Я насправді вегетаріанський. Єдине джерело тваринного білка для мене є істотами, які я загинув себе. І я хочу сказати, що це хороший досвід у моєму житті, тому що тепер я їсть здорових продуктів, які я збираю себе, так як він почався, чи є насінням або дитиною. І, серед інших речей, я постійно вивчи нову інформацію про секрети екологічного землеробства і тваринництва, говорить засновник всесвітньо відомих соціальних мереж Facebook.

Однак через рік після оголошення Зукерберг повернувся до універсального ставлення до тваринної їжі, незважаючи на те, що він більше не зобов'язаний самостійному правила «Я їсти, що я загинув».

Стів робочі місця, що витрачаються тижні, споживаючи монотонні продукти

Як зазначено в біографії Steve робіт, авторованих компанією Walter Isaacson, засновником корпорації Apple протягом декількох тижнів, щоб зробити той самий вид їжі, таких як яблука або морква. Він сказав, щоб споживати стільки моркви, що його шкіра перетворилася яскраво-помаранчевою. Вегетаріанська дієта дозволила організму не пахнути стандартну солодкість брудного м'якоть людини, тому він промив тільки один раз на тиждень.

р.

Письма Стефана Король завжди з'їдає сирник перед створенням іншого шедевра жаху

Перед тим як приступити до важкої письмової роботи, Стівен обов'язково радує сирець. Також не переносить в'язкість і слизькі вироби. «Немає їсти устриці – це тендітно знезараження, щоб покласти цю струнку живу масу у роті», – розповідає проголосований король Хорора.

Автомобільний тикон Генрі Форд на бур'янах від своєї садиби.

Форд вважав, що тіло людини був машинним, він зробив. У своєму розумі, як і будь-яка машина, він також необхідний паливо, яке можна отримати з зовнішнього світу. Так Генрі Форд ніколи не пішов в продуктовий магазин, але заповнив його тіло екологічно чистим паливом, вирощуючи прямо під вікнами – травою і бур'янами. Іноді він навіть додав різноманітність до свого меню, додаючи хліб до бур'янів і насолоджуючись незабутнім смаком коричневих сендвічів.

Ведуться їжі з дому, засновник Playboy Hugh Hefner завжди з'їжджається тільки шеф-кухаря власному особняку.

Він може прийняти свої моделі в ресторани та інші заклади громадського харчування, але сам Хуг не доторкнутися до будь-якої їжі, крім того, приготовані руки та зусилля його особистого шеф-кухаря.

«Мої дівчата Playboy можуть замовити все, що вони хочуть з меню, і страви моєї їжі вже відомі – баранина курчат і запечена картопля доставлена мені з тепла моєї особняки», – говорить найвідоміший обличчя сексуальної революції.

Карл Дарвін постарав шматок майже кожної живої речі, яку він відкрив.

Карл Дарвін був настільки захоплений тваринним світом, що він не заперечував себе насолодою, насолоджуючись смаком більшості з них, включаючи такі екзотичні істоти, як ігуанас, араділло, Нанда, гігантські черепахи і вовки.

І це те, що під час навчання в Університеті Кембриджа він став членом Gourmet Club, глобальна місія якого була естетично їсти як багато рідкісних і маловідомих тварин нашої планети.

Джерело: www.businessinsider.com