Епістоларинг

Р
Шановний пан Лапідус!
Коли я побував в магазині Delicates три дні тому, у вівторок 7th, я розробив апетит для оселедця свіжого посла Дунаю, і я розповідав продавцю Сени, щоб зважити мене два невеликих оселедця вартістю $4.80 фунт, і попросив зважити їх з бочка замість тих, хто лежав на лічильникі. Сенья продавець, який зажадає бути глухим, вішати два оселедця, але ще тих, хто лежав на лічильникі, кажучи одночасно – 3 доларів 28 центів. Я помітив до продавця Сена, що він був неправильним, і що я хотів би мати два оселедця з бочки, до якого продавець Сенья відправив мене до матері без видимих причин.
Оскільки моє здоров’я було ретельно підірване будівництвом Білого моря-Балтичного каналу, і тепер я пансіонер назвав Sinior Citzen, я не мав сил, щоб протистояти продавцеві Сена, який, як ви знаєте, є здоровим як богай, так що я взяв ці два оселедця, сплачуючи $ 4 в харчових печатках і отримав 72 центи зміни. У той же день, у вівторок 7-го, мій син-в-право Гриша обіцяє приїхати до мене після важкої роботи, і я мав намір варити картоплю, що я забрав день до того, як в овочевому магазині з'їсти з оселедцем і син-в-правом Гриша, а також пити Смірновську горілку, яка залишалася в моєму холодильнику після останнього року.
Але, коли я прийшов додому і відкрив покупку, мені довелося бути дуже розчарованим, тому що дві оселедці були схожими на Дунай як папу художника Лемеєва, а з них прийшла важка специфіка, яка відбувається в громадських місцях - Ви знаєте, що я розмовляю про.
В результаті сильного удару і нервового шоку, викликаного прицілом двох оселедців я купив, я кладаю на ліжко, де я лежаю протягом трьох днів, і я не можу особисто приїхати до магазину Delicates, щоб кинути ці оселедця в обличчя продавця Сена, так що я відправив їх до вас з поштовою посилкою і вимагати відшкодування всіх моїх витрат, а саме: 3 доларів 28 центів за два оселедця, 1 долар 17 центів за посилку і 5 центів за круглий рахунок для нервового шоку, всього 4 50 центів.
З повагою – Михайло Аронович Копштейн.
Шановний Михайло Аронович!
Читання вашого тривожного листа, серце блемоване і волосся на голові перетворилося на кінець, тому що його необхідно заважати так багато неприпустимо, щоб ізолювати робітників приватної торгівлі, а саме, наш поважний продавець Семіон Ізраїлевич, який ви депаровували дзвінку Сеня.
Я особисто попросив Семион Ізраїлевич: «Сеня, з жертовного мату, що сталося?», і Семен Ізраїлевич не знайшов інших слів, як відправити вас знову, але не до вашої матері, але в іншому місці. Особисто я думаю, що ви можете залишитися в країні, де ви побудували Білий морський канал, і не туманих людей, тому що мій магазин "Делікат" продає тільки свіжі продукти, і в п'ять років, що є магазин, ніхто не подав скарги на наш відмінний сервіс і високу якість товарів. І якість, шановний Михайло Аронович, говорить про себе.
Коли я помітив два оселедця, які ви відправили в пошту, я знайшов, що вони були досить Дунаю, хоча вони були вже трохи солодкі, що є природним, з 12 днів було передано з продажу. Я повинен розповісти вам, що герлінг Дунаю має делікатний смак, є дуже високим калорійним і поживним, особливо для людей, які страждають на цукровий діабет або вагітність, і виловлюється щодня нашим прокурентом Itzik Khrapovitsky з озера Мічиган, після чого він негайно доставляється до магазину вертольотом в живому стані. Тут в магазині Дунайське оселедечко ставляться до сну, занурившись в бочки і передається на піклінг нашого співробітника, кандидат хімічних наук, пан Оренштейн, який раніше служив на Сумському хімічному заводі, як голова сірчаної кислоти і суперфосфату, тобто має відповідний досвід, і ми довіряємо його, так як він солей для нас ще огірки негіна кошер, сауеркра любитель, кавуни сечі, а також ікра, чорний і так-червоний.
Виходячи з цього технологічного процесу, я не збираюся відшкодувати вас за будь-які витрати. Ви придбали наші кур'єри Марік, і ви можете покласти ці сережки на одному місці для себе або сина-в-право Гриша.
З повагою, бензон Лапідус.
Шановний пан Лапідус!
Написати олівцем, як я виходив з чорнилом в ручці я отримав на 70-й день народження.
Я повинен висловити найглибшу протоку кур’єра Маріка. Зазначений Марік пробив у двері моєї квартири, поки я був у туалеті, кинув на підлозі сумку двох оселедців, які помилково називають Дунаю, і вогневих двох жахливих пострілів від великого пістолета, після чого він непомітно сниться і зліва.
В результаті свого візиту я не відшкодував шкоду, а саме:
1,1 км Ми тільки але все ж пристойні сірі щури пальто (50 розмір, 2 висота), які я ховався протягом 14 років, і який ваш кур'єр Марік взяв для мене, був розстрілений. Вартість шиття такого пальто становить $ 400, не менше.
2,2 км Стекло з зубами зламаний, як мої верхні і нижні щелепи були пошкоджені. Доктор Макгон взяв $ 636 для цих щелеп два роки тому, і тепер він, ймовірно, взяв $ 736.
3. У Кур'єрські кулі Маріка простягають стіни і сидять в штукатурці. Тепер я повинен відреставрувати квартиру на голову. Подруга письменника Бришина, який також є художником, говорить, що ремонт обійдеться $ 550 з моїм матеріалом і його їжею 3 рази на добу, не підрахувавши обід.
4. У Пакет з двома оселедцями повністю зламався і витікається, в результаті чого ковролін на підлозі зазнав. Чистка килима, я дізнався, обійдеться $14.99.
5. Умань З міцної консистенції впав з стіни і зламав портрет Маршала Тоблюхіна капітана Янкельевича, подарував мені автору під час битв на Орел-Курській дугі. Немає ціни на цей портрет, але $44 буде досить.
Пан Лапідус, цей номер з кур'єром Марік ніколи не пройде. Звертаємо вашу увагу на те, що я працював юридичним радником в Укркожгалантійській довірі та дізнався всі переходи та виїзди.
Ваші дві оселедці відправляються на другий раз і запитаю Вам, щоб компенсувати мене за всі пошкодження в кількості: 3 Д. 28 ст. для двох оселедців, 1 Д. 17 ст. за першу посилку, 1 Д. 17 ст. за другу посилку, всі поштові витрати 2 Д. 34 ст., 400 дол. за сірий ротин пальто, 736 дол. за розбиті щелепи, 550 дол. за ремонт квартири письменником Брищином, 14 Д. 99 ст. для очищення ковроліну, 44 дол. за розбитий маршал Тоблюхін, 39 ст. за круглий рахунок на загальну 1751 дол.
Я даю вам два дні, щоб думати.
З повагою – Михайло Аронович Копштейн.
Шановний Михайло Аронович!
Чому ви не вмирали під час битв на Орел-Курській дугі разом з капітаном Янкельевичом та Маршалом Тольбухіном? Чому зуби не сидять в штукатурці або лежать на килимі, покритому сірим ратином пальто протягом 14 років?
Я не знаю, що я буду до вас.
За останні роки я відправляю наші кур'єри Марік і Гарік з двома оселедцями. Відновлення є з питання, оскільки якість говорить для себе.
З повагою, бензон Лапідус.

Шановний пан Лапідус!
Вогне, викликане кур'єрами Марік і Гарік, в той час як я був у туалеті, знищений так багато майна, що він приймає мене два дні, щоб розрахувати пошкодження, які ви завдали. На щастя, два оселедця, які ви випадково продовжуєте називати Дунаю, хоча вони так схожі на Дунаю, як православний поп, шансом, ці дві оселедці не були пошкоджені вогонь, тому я відправив їх до вас разом з мій син-в-правом Гриша, який прийде до вас після важкої роботи.
Ви дійсно – Михайло Копштейн.
Шановний пан Копштейн!
Як ви, очевидно, чули, трагічний інцидент, який прокинувся від нашої торгівлі, є видатним бізнесменом і людиною, бензіон Яковльевич Лапідус, який лежить в єврейській лікарні з діагнозом «важка сповідь». В якості нового власника магазину Delicates я особисто відібрав історію двох оселедців, в результаті чого я щиро прокоментую для вашої турботи. Я особисто відшкодував сина-в-праву Григорію Мойсевіч з готівкою, і як знак нашої вдячності і любові, Я даю вам коробку свіжого мармеладу «Лемонові лоби», тільки отримав від Федеральної Республіки Німеччина, а також чотири реальні дунайські особняки свіжого посла, їсти за здоров'я.
Бажаю вам приємний апетит.
З повагою, Соломон Шапіро, бізнесмен.