Вибір речей з СРСР

Повернутися до минулого. Речі з СРСР
Підбір речей з СРСР, які нас об'єдналися, і ми використовували.

Електропристрій для спалювання SNR-1. Я бачив цей пристрій вперше в класі. Я любив запах горіння деревини.

М'ясорубка. Це один з перших ручних м'ясорубок, які ми почали виробляти. У нас є те ж саме в домашніх умовах.

р.

Набір когнаків. Я завжди думав, що це водний напій. Хтось деканат. Я дивлюся, якщо хтось відвертий коньяку?

р.

Хірургічні бінокулярні. Я був точно таким же. Я не розумію, чому бінокулярні були настільки малими і що було театром?

радянський відеореєстратор "Електроніка". Вартість нас багато грошей. Хтось міг купити автомобіль, але за однакову суму він придбав VCR. У мене є те ж саме в домашніх умовах.

Я все ще не знаю, що зателефонувати. Це перша іграшка, яка приходить до розуму з дитинства.

Монтана годинник. Дуже модний годинник з великою кількістю мелодій і освітлення. Монтана - кожна мрія хлопчика в минулому.

Мій перший рекордер електроніки. Це був подарунок від мого батька. Я пам'ятаю майже сплячий з цим магнітним рекордером.

Пульваліст. У кожному будинку і в кожному барберку.

Я ще пам'ятаю смак цієї кави.

Камера CHANGER. Перша камера я втратив рік пізніше.

Р

Гумовий кульок. У СРСР вони люблять штампувати речі з мільйонами і монотоніями. Я мав дитину і мільйони інших хлопчиків і дівчат.

до 1 2 3 4 5+

й