Українська

Підбір цікавих фактів про Британію

1,1 км У Великобританії свині не розготовлені, тому краще не купувати свинину або замовити її в ресторанах, але якщо пахнуть і смакують сечі в м'ясі нормально, то можна. Англійська дуже любить бекон на сніданок і вранці від їжі - це специфічний запах. Я думав, що це може бути певна система ідентифікації на пакетах, але вони навіть не знали, що я розмовлявся про те, чи чому вони повинні кататися свиней. Але багато халястого м'яса я дивився, що жоден з зелених та інших любителів екологічного тварин навряд чи протестують проти, бо забій тварин за мусульманськими традиціями дуже жорстокий.

2,2 км В Англії є майже не національна кухня, а точніше вона здається, але вона досить примітивна і відверто зі смаком. Надзвичайно найгірше в Європі. Я пишу більше про англійську кухню.

3. У Англія має найвищий рівень ожиріння в Європі

4. У Англійська дійсно п'є багато чаю, чашка чаю є таким ритуалом в культурі спілкування, і панацея для всіх тал. Парадоксально, хороший пухкий чай в великих супермаркетах зустрічається рідко, потрібно замовити в спеціальних магазинах. Всі напої упаковані.

5. Умань Шкільна форма є обов'язковою для всіх студентів. У більшості загальноосвітніх шкіл це те ж саме, але приватні школи різні.

6. Жнівень Громадська школа – це приватна школа, і безкоштовна державна школа. Студенти назвали всі студенти, як школярі, так і студенти університету. Слово школяра в розумінні «школяра» практично не використовується. Словацька школа також може означати університет, такі як юридична школа або медична школа.

7. Про нас Для несудимості школярів батьки можуть піддаватися кримінальній відповідальності

8. У Діти йдуть в школу з віку п'яти і обов'язкової освіти триває до 16 років. Для вступу до університету необхідно додатково вивчити рік або два.

9. Навігація Корпоративне покарання у державних школах було скасовано у 1987 році. У приватних школах 1999 р. В Шотландії та Ірландії

10. Приватна елітна школа фактично школа-інтернат. Це дуже жорстке місце.

11. Лондон має більше дощів, ніж Москва, або навіть менше. І корми рідко зустрічаються. Однак дощ може прийти раптово, але зазвичай не триває довго. Дощ до всього дня досить рідко. Якщо прогноз погоди обіцяє дощ, то завжди буде йти від одного до двох днів або від 5 до 7 п.п., точно коли ланч-брейк, або потрібно піти додому від роботи. Законодавство постійно працює.

12. Рідкий сніг взимку в Англії. Якщо один сантиметр снігу падає, це подія. Міста стоять, транспорт не працює, літаки не літати, кожен переходить для скульптури шаббі сніговиків і їздити гірки на надувних матрацах. Утиліти майже не зберігають снігоприбиральне обладнання, очевидно, це дешевше, щоб страждають багатомільйонними втратами протягом року, ніж для підтримки обладнання ... що робити, якщо атака німців?

13.00 р. З дитинства загартовано англійську. Не призначено для обгортання дітей від голови до пальця, і це взагалі не прийнято до сукні за сезоном. Клімат досить м'який, але завдяки вологості нульова температура взимку здається всім мінусом 10 в Росії. На зиму ви можете бачити людей, які надягають футболки або балетки на їх ніжках. Опалення всіх заощаджує, тому ви не хочете, і загартувати, як сталь з дитинства.

14. Британська любов тварин. Ви не знайдете променів і собак на вулицях. Дуже давно. І все тому

15.00 р. Суспільство охорони тварин від Cruelty була заснована в Англії в 1824 році і має статус царя. Повідомляємо, що суспільство для захисту дітей було засновано лише через 60 років і має статус національного, який не так престижний.

16.00 р. Але в той же час, в Англії, є ще традиційний полювання для лисок. Британська любов своїх традицій більше тварин. Полювання є незаконним, але еліта не турбується, hunt unhindered.

17.00 р. У той час як ви можете зіткнутися з променями тварин, особливо вночі, вони стануть непристойними лисками. Навіть в центральній частині Лондона, вони часто бачили. Змішуючи з зеленим оком і зануренням в кущі. Іноді вони стрибають прямо з під колесами велосипеда в кінці темного вечора, від такої різкості і примирення не довга. Вони живуть в парках, які в Лондоні величезне число. Вони часто в приміщенні і можуть бути досить небезпечними. На ніч тушки роблять дуже специфічні клітки, так як якщо вони розкроїли дитину.

18 років Від домашніх шкідників виникають клопи і мишей. Ніяких тарганів, а не комарів.
Ви можете легко знайти помилковий чорний пуховик. Це таке павутинка, може бути небезпечною і отруйною, якщо вона укусає.

р.

19.00 р. У парках є кальмари в величезних кількостях, вони все майже полум'я. Скальмари всі сірі і досить жирні, я навіть кажу м'язові. Після того, як були червоні кальмари, але сірі загинули їх, тепер червоні кальмари захищені державою. Є лебеді, багато різних цікавих птахів. Всі права власності королева.

20. У парках можна часто побачити лавки з названими плитами, встановленими пам'яттю покійного родича або друга. Іноді запонки є прикладом чисто англійська залізниця, як і справа на фото. У пам'яті чоловіка я мріяв, але він ніколи не знайшов.

р.

21. На території парку «Рідмонд Парк» можна побачити безкоштовно. Відео страшного ембрація для англійського чоловіка, коли його вихованець назвали Фентон, поставивши власника в незручну позицію і поїхав на дорожню сторону, власник не має вибору, але відчайдушно звертається до Господа. Я, ймовірно, просто кричущий килимок.
22. Говорячи mate. У Англії можна часто почути килимок на телебаченні, це не завжди збивається, добре, мати на англійській мові не дуже багато, похідні ебать не настільки міцні, є одне слово, яке ще збивається, це тітка. Відомі політики іноді можуть вигинати один одному в хвісті і в манеї, а газети на інший тиждень перебудуть, що мама, яка пославила кому.

23. Ви можете дивитися телевізор в домашніх умовах, сплативши податок близько £10 на місяць. Спеціальні послуги можуть прийти і перевірити вашу ліцензію. Податок переходить в кишеню Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бібліотека. У зв'язку з цим, в Україні багато разів менша реклама на телебаченні, ніж в Росії.

24. У Великобританії є сильна класична суспільство. Клас не завжди визначається грошима, але за походженням і освітою. Наприклад, Вікторія Бекхем вважається стартом, хоча вона дійсно хоче помилитися для сильного верхнього середнього класу. Американська концепція «самої людини» не особливо поважала тут. Я пишу більше про клас в наступний раз, адже без розуміння класу неможливо говорити про різні види вимова, методи, психіку тощо.

25. У Великобританії величезна кількість регіональних акцентів, діалектів і діалектів. Накопичувачі можуть відрізнятися в межах одного міста, а ще більш рахувати. Англійська в колишніх колоніях іноді дуже відрізняється від англійської мови і не тільки вимова.

26. Англійська мова відчуває себе трохи вірності, що майже кожен знає англійську, і сама англійська не сильні на іноземних мовах. Тому вони завжди будуть похвалитися англійським іноземцем. Багато російськомовних людей відразу починають сміятися, говорячи, що сама англійська помітила, що я говорити практично без акценту. Це мало робити з реальністю. Це просто поліітний комплімент для іноземних мов, щоб зв'язати слова у вироки. Не дивлячись на те, що я практично не зустрівся з російськими спікерами, які переїхали в доросле життя, які мають відмінне визнання... хоча б одна, перша дружина Березовського має велике визнання.

27. Скотс, Валлі та Ірландці дуже пишаться корінням та національністю. Не зателефонуйте Ірландцю або Scotsman англійському або навіть британському.

28. У Великобританії немає поняття провінційності в російському розумінні слова. Не круто бути рідним Лондоном або рідним Единбургером. Історично проживали на садиби. У великих містах проживали ті, хто повинен працювати, необхідність роботи завжди була розчарована англійською мовою. Але якщо ви зростали в будинку з великою кількістю землі, то це так - це клас. Деякі регіони розглядаються покраїнською мовою, наприклад, на півночі Англії, ірландці історично вважаються сільськими, адже британський фактично заснував масовий геноцид ірландців, тому еліта створила певний сонбіш ставлення до них, який ще живий сьогодні. Покраїнска рахує як Нова Зеландія

29. Англія не має конституції в розумінні російського законодавства. За конституцією, яка існує в Англії, є неструктурованою і не записаною в одному документі, але це не означає, що він не існує. Положення Британської Конституції розпоряджаються за різними законами, судовими рішеннями (предентами), міжнародними договорами, конвенціями (парламентарними митними, традиціями), а також законами ЄС.

30. Великий Ben є фактично ім'я дзвінка, не годинник.

31. Не існує концепції двору, адже тут немає міського двору в російському розумінні, містобудування планується по-різному. Готель знаходиться в декількох кроках від готелю.

32. В англійських містах все дуже компактні, вулиці і тротуари вузькі, будинки і квартири досить дрібні. На прикладі стандартних будинків з 4 кімнатами всього 56 кв.м. Я зателефоную ці квартири і будиночку.

33. Всі землі приватні. Не існує поняття «відправлення для барбекю на природі» оскільки природа все розділена на приватні ділянки, крім захищених зон і парків. Для того, щоб оплатити, і барбекю і пікніки.

34. У Великобританії немає дозволу на проживання, але без банківського рахунку і картки, є майже нічого, що ви можете зробити, нехай тільки жити легально. Місце проживання визначається рахунок-фактурами, сплаченими через банківський рахунок. Всі рахунки є доказом того, що ви живете тут і може знадобитися для різних бюрократичних потреб. Таким чином, мешканець Великобританії в домашніх умовах має багато відходів паперу від комунальних векселів, платників податків і, як, у мене вже є дві важкі папки.

35. Якщо Москва ніколи не спить, то Лондон спить і так далі, я б сказав. Паби працюють до 11, у вихідні максимум до 2. Ресторани, які розташовані на території готелю, не мають цілодобових кав'ярень. У вихідні дні, так зване харчування, де люди падають на заправку після енергозберігаючих вечірок. У середу міст у вихідні тільки гори сміття

36.00 Р До речі, чіпси англійською мовою висівають, не чіпси, але хрустки просто чіпси в мішках.

37. У широкому денному світлі ви можете побачити людей, які палять траву в різних місцях Лондона, і якщо ви не бачите його, ви можете відчути його. Не багато людей доглядати або доглядати. Насправді, є багато тихих трав'яних наркоманів.

38. Хтось вірить, що англійські всі любителі музики і, звичайно, не слухайте ніяких дешевих поп. Відсоток любителів музики тут однаково, як і в Росії, так і любителям поп тут море

39.00 р. Робочий клас в Росії любить відпочивати в Туреччині та Єгипті, а робочий клас в Англії любить Іспанія та Східну Європу. Британський "Тагіл" іноді охолоджує, ніж наші в Єгипті.

40. Вибачте, будь ласка, будь ласка, навіть якщо це не так. Якщо ви випадково крокуєте на нозі. Не лякайтесь і подумайте, що це буде. Англійська Politeness - це дуже цікава тема і я буду писати більше про це пізніше. По суті, англійці скажуть шкода і стіл, якщо він випадково доторкнеться до нього, ці слова більш інтер'єру, ніж щира апологія.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное