1131
Зоряні війни, Безкінцевий епізод
The Death Star був дуже величезний. На своєму фоні було втрачено ще багато кілометрів бойових кораблів, не кажучи вже про імператорський маршрут.
Імператор сказав: Найбільш руйнівна зброя в галактикі тепер належить мені! Я не можу чекати, щоб побачити цю чудову бойову станцію зсередини.
Вейдер і Таркін залишилися безшумними і спробували не дивитися на свій майстер. Відкриті ворота вішалка, що пропускають трансфер всередині ... всередині найбільшої структури в Галакії рейок і фольги. Під фольгою не було реакторів, не суперлазерів, не повісок з джетами винищувача, ні гаррісон — ні на все і нічого, але кілька мільйонів кубічних кілометрів вакууму. Смерть Стара була пустою. Висловлення захворюваного з особи імператора.
до Що це?!
Вейдер, замість відповідей, віддав розширений зв'язок, і Таркін спокійно сказав:
Ми не мали досвіду в таких масштабних конструкціях, тому, можливо, деякі роботи все ще повинні бути завершені.
до Ми разом рахуємо і поділяємо все! - Імператор переривав його безпідставно, - І зробив він ясно, що я був готовий закривати очі на багато, хороша новина полягає в тому, що ми всі гріючі, але в той же час станцію все ще потрібно будувати. Ви домовилися. І в результаті чого? Вартість восьмих разів вище, а замість надпорошків ви зробили бульбашок! Що ви думаєте? Це не якийсь дам, але проект загальної галактичної значущості! П'ятнадцять шестигранних платежів відходив!
Звісно, ми не збудували станцію в запланованому обсязі, але ці гроші стали Keynesian аніматором.
Чи можливо це не вдалося зробити Keynesian аніматор з тринадцяти мільярдів мільярдів доларів і побудувати станцію з рештою двох?
до Що ми зробили. Але інші ланцюжки зробили те ж саме. В результаті, коли прийшов до питання, що залишилися кошти були достатньо лише найняти Ewoks, і вони не мали досвіду побудови в безповітряному просторі.
Але як можна знищити Альдераан з цим?
- Ну... За плату Альдерани погодилися розглянути себе знищеним. Це було ще дешевше, ніж насправді знищити його.
до І повстанці?! Як перемогти їх без смерті зірки?
Я думаю, що старі методи будуть працювати так само. У нас є 200 000 бурфорів, які застрахують, тому ми будемо керувати. Крім того, у нас не просто є бурфори. Таркін провів інформаційний бій проти повстанців.
- Як це?
А ми приїхали з Leia Органою на імпернет, щоб викликати Leia фортепіано.
до Що таке нещастя?
- Ну, Органа - піаніст. Існує також незначний варіант...
- Я не хочу слухати! Про що, про Імпернет, ви думаєте, що буде відбуватися, якщо хтось буде його ходити, і поставити його онлайн? Скандал через галактику!
«Поставити нашу охорону, миша не пройде ...» Вейдер почав, але він зрозумів, що не варто продовжувати. Таркін був мисленням.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Позбавляємо від цього двопохилого бруду швидше. Подаруйте його і скажіть, що результат нападу повстанця.
- Хороша ідея! - підтримував його супутник Vader, - Тоді ви можете відразу почати будівництво другого зірки смерті!
- Дуже дякую!
Небезпека імператора. Він розтягував руки, від якого блискавка була про розбиття, і в суворому голосі сказав:
Ви дві незламні спаржети мають непогані гроші, які можуть призвести до процвітання тисяч планет, і ви сподіваєтеся, що я не тільки залишаю вас непристойним, але і дозволити вам вкрасти більше?! Я, Господь Галактики?!
Так.
- Всі права. Я чекав попереднього плану протягом декількох тижнів.
241984 Р
Джерело Ваш текст за посиланням. й