Ярмарок винагороди праці

Після того, як я завантажив гною. Я повинен забрати його з муки, а потім кинути його в тракторний причіп. Я використовую для позбавлення від інших людей, але я зробив. Це дуже ебать активність. При зборі великої рогатої гною стає хімічна зброя. Запах неквашений. «Не дихати нісом» без зайвих зусиль, все чудово себе почувається з горлом. І очі. Природний напад на Ypres.

Я також працював в шовкографії. Шість днів на тиждень він тісно спілкується з алергенними барвниками і розчинниками. Вона була як дівчина Хіросіма. З захоплюючої різноманітності діяльності та обізнаності про перспективи життя, колеги відвертають половину копійки заробітку - я можу легко оцінити це, так як вони почалися прямо після закінчення дня.

І тепер я сидів в офісі і отримую багато більше, ніж я зробив потім. Я маю на увазі, я низький рівень життя суспільства, а я поважаю фахівця і середній клас зараз. Але я завжди така ж людина? Якщо ви зрозуміли, що вони були однаковою особою в офісі і в барні, світ буде набагато більш гуманним.

ПС. Ні, я не перейде гроші нікому.
Джерело Ваш текст за посиланням. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное