Я впевнений, що ви бачили цю дитячу історію. Казка Фрост - це казка про чудову ніжну дівчину Настенка, яка з її теплою підкорює заморозки і знаходить її основне щастя - звужена!
Уявіть, що деякі росіяни зібралися разом, взяли на себе трохи «бруду» і вирішили, що це буде гарна ідея, щоб зробити фільм. Переміщення дерев і будинків на курячих ніжках я можу пояснити тільки це. й
Це не просто поганий фільм, це найгірше, що я коли-небудь бачив, і я боюся, що я коли-небудь бачив. Це не фільм, але злочин проти людства. Я дивився, що творці картини не лопалися з сміхом, коли вони побачили те, що вони зробили.
«Що-що інше, Америка повинна бути боїться того, що наймніших творців цього фільму переходять в табір терористів і пропагандистських фільмів для них». Це просто ніч! Декілька кислотних телескопів, що оточують снігососами. Поведи мене, люди, цей фільм дійсно травматичний! Відправте від нього!
Люди, вони називають це дитяче кіно! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Чи справді це кіно? Я думаю, що причина лежить в іншому. На набір було багато горілки. У цих сніжках з’явилася тепла.
Я дам цей фільм нуль. Я не здивував, що Радянський Союз згорнув.
«Подивитися цей фільм може призвести до втрати розуму і функції двигуна. Магічні гриби, пішохідні будинки і дерева, вбивці карлики ... Якщо ви є дитиною і рідною мовою, ви можете подивитися цей фільм (хоча ви, ймовірно, бачили його до). В іншому випадку ви краще дивитися The Little Mermaid.
Щось божевільна казка про блювотні хлопці, які перетворилися в ведмедя і про одинадцятої божевільної дівчини, він хоче спокусити. Деякі ідіотичний будинок на ніжках, дивний людина-гриб-Дварф ... Коротко про те, що фільм про нічний!
Так, я згоден, фільм дивний, але пам'ятаю, це іноземний! Що це, ви не будете розуміти половину апріорі, навіть якщо це звичайно перекладається (що не завжди справа).
Може бути не найгірший фільм я коли-небудь бачив, але щось схоже. Якщо це не для гарного Настянка (оригінал говорить Настянка), то не можна буде дивитися на неї.
Чи були росіяни в 1964 році, мають такий поганий час з кінотеатром, який вони так захоплені про це жаху? Не дивитися цей фільм, навіть якщо ви п'яте або хочете поповнювати колекцію старих радянських фільмів. Чоловіче здоров'я коштує дорожче. й
«Я бачив кілька дитячих фільмів у моєму житті. Це не має нічого спільного з ними. й
Я нічого не розумію про ці російські фільми. Ймовірно, що фільм нібито є дитячою плівкою, але я сумніваюся, що діти розуміють щось. й
Коли я був малюком, ніхто не здався, щоб побачити. Тоді я дивився «Фрост». Це не просто шпигувати, він болить мене, щоб подивитися його!
«Я розумію, чому я бачу цей фільм. Тому що це призначене для дітей і передає їм одну одну ідею: люди, які привабливі, і люди з відтворними зовнішніми виглядами є універсальними злом. Я розумію, звичайно, це завжди справа в старих казках, але я ніколи не бачив цю тему так фундаментальним до! І що дійсно мене піднімається, тому що пейзажі в цьому кіно дійсно дивовижні. На відміну від вмісту ...
Я не скажу, що це найгірший фільм, який я бачив в моєму житті, але це точно вгорі три. По-перше, ця картина позиціонується як дитина. Якщо я бачив цей фільм, коли я був дитиною, я напевно втратив мій розум. Всі існуючі копії цього живопису повинні бути вигорені!
Приходьте! Для Росії в 1960-х роках фільм не так погано зробив. Але мій, якщо це не дивний фільм я коли-небудь бачив!
Я теж зацікавився дізнатися подробиці сільської Русі. Я не мав ідеї, що перед зустрічом потенційного чоловіка, російські дівчата роблять клонування макіяжу і покласти на коронку, як і в Бургер Корольній вечері!
Що б ви сказали, гуморист Михайло Задорнов був правий. Америка ніколи не зрозуміє російську, незалежно від того, як він намагається. Ми абсолютно, незважаючи на те, що, незважаючи на те, що більшість глобалізації ніколи не зміниться. Але можливо, це краса?
А до речі, відгуки європейців.
Чехія Хлопці, я не розумію тебе. На телебаченні на телеканалі все ще популярно. Якщо ви не знаєте, що Baba Yaga живе в Huszka-on-Kuryi ніжки (які всі в Східній Європі знають про), то нічого не допоможе.
Цей фільм просто йде на ваші звички перегляду. Він дикий? Звісно, як і всі старі німецькі, французькі або англійські казки. Я дивлю те, що ви б сказали, якщо ви знали братів Grimm. американці позбавляють від шару культури, вкорінених в країнах Європи. Історія має глибокі корені в слов'янській культурі, вони не повинні вкрасти історій від перевищених індійських племен.