Що було ім'я Гітлера?

У 1945 р. кореспондент Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Фінансовий звіт про гонкера Гітлера, тільки окупованих «Я був показаний корпс харченого чоловіка, який виглядав як досить поганий екземпляр Гітлера», - сказав англійський кореспондент чітко і неприпустимо.
У щоденній поштовій пошті зламав скандал.
Сірий Вовк: Втеча Адольфа Гітлера, в якому два англійські автори, Герард Вільямс і Самон Данстен, на підставі документів і свідчень, зібраних ними, описують, як три фігури виявляються з секретного тунелю наприкінці квітня 1945 року.
Вони приступили до вулиці Хоген-Золлердамм, де Юнкерс-52 був готовий до зльоту. На холі с. Луфтваффа капітан Петро Баумгарт. У літаку на чолі з північм. Після висадки в датське місто Тондера був польотом до Травмюнде в Німеччині, звідти до Реуса, в Іспанії.
Іспанський диктатор General Franco забезпечив літаку, щоб прийняти пасажирів до Фуертевентура на Канарських островах, звідки підводний човен пішов в Аргентину в Некоцеї, 300 миль на південь від Buenos Aires.

На березі озера Nahuel Huapi на півночі Пагатонії стоїть Incalco Ranch. Він розташований серед соснових лісів, на ньому немає доріг, можна дістатися лише на човні або на літак. Юн Перон. Згідно з авторами, Гітлер жив на цьому ранчо протягом деякого часу. Загинув в Аргентина 13 лютого 1962 року у віці 73.

Перший скандал є звинуваченням плагіату. Абель Басті, аргентинська журналістка Барілоя в Патагонії, використовувала локальні зв’язки для пошуку людей, які знаходились на тему. У 2003 році він написав Гітлера в Аргентині, і тепер реагентів, які його розслідування використовували британським.

Авторам відповідь, що грудаста не єдиний, хто має справу з цим питанням. Книги на тему опубліковані в 1953 і 1987 роках.

Другим скандалом є вихід істориків. Як ви можете писати такі нецензії? Весь світ знає, і було доведено сотні разів, що Гітлер відповідав самогубство в його бункері.

Не кажіть мені, автори відповідь. Де свідчення? Не знайдено тіло Гітлера. Фрагмент щелепи нібито відноситься до Гітлера у 2009 році був протестований для ДНК, що показав, що ця кістка належала до середнього віку жінки.

На Конференції Потсдама в серпні 1945 року президент Truman попросив Сталіну точку-бланк, якщо Гітлер помер або ні. Ні, Сталін відповів коротко.

У липні 1945 р. військова цензура У.С. перехопила приватну літеру, що Гітлер був нацом.
Він живе в хесенді німецьких власників 450 миль від Buenos Aires.

Уряд США відправив зашифрований кабель до його тиснення в Аргентині запитуючи розслідування. У ній міститься інформація про квартиру Гітлера під землею. Наше джерело повідомляє, що західний вхід, захищений кам'яною стіною, веде там. Відкривається закодованими сигналами з ручної лампи.

Це розслідування було підпорядковано головою FBI Edgar Hoover. Не дали результатів, про які було надіслано до Міністерства війни.

Сірий Вовк, у розумінні, загибель Гітлера за історичний факт. У Берліні, але з точки зору логіки комерційного кінотеатру немає необхідності дивитися його. Все відомо з початку.

І ось новий код Da Vinci, з зворотним знаком. Історична вілла, впевнена в його генії, хоче врятувати себе за Четвертий Рейх, який, на його думку, зобов'язаний приїхати, адже ідеї національного соціалізму ніколи не загинуть. Втеча перерозподілу, вижити за своїми днями в розкішшшці добровільного арешту будинку.

Це не мій фантазії, скрипт вже був написаний, зйомки вже під час або почнеться незабаром. Очікуйте живопис наступного року.

І більше. Останнім часом студенти англійської початкової школи запитали, що ім’я Гітлера.

Вони сказали, "Хіл."
Джерело Ваш текст за посиланням. й