1050
Портрети Діно Томіка
24-річний Діно Томік був відомий своїми портретами своєї сім'ї, які він пофарбував кольоровими олівцями, charcoal і акриловими фарбами. Dino також займається цифровим мистецтвом і фарбами знімків очей з кольоровими олівцями, але це портрети, які найбільше вражає своєю реалістичністю. Dino Tomic - це татуювання художника за фахом, однак, в його запасному часі він не є по-справжньому експериментувати з масштабними зображеннями. Він взяв Томіку 70 годин, щоб пофарбувати портрет свого бабуся.
«Я змінив техніку мого живопису трохи», – каже Діно. «Окреслення креслень тягнеться пастельами і деталями намальовані кольоровими олівцями. На вершині малюнка я надав фарби, які використовуються для татуювання, щоб зробити окремі елементи більш виразними. ?
Портрет Дідусь
Портрет бабусі
Портрет Матері
Портрет батька
English, Українська, Français...
-img10----
Джерело: www.myмодернmet.com
«Я змінив техніку мого живопису трохи», – каже Діно. «Окреслення креслень тягнеться пастельами і деталями намальовані кольоровими олівцями. На вершині малюнка я надав фарби, які використовуються для татуювання, щоб зробити окремі елементи більш виразними. ?
Портрет Дідусь
Портрет бабусі
Портрет Матері
Портрет батька
English, Українська, Français...
-img10----
Джерело: www.myмодернmet.com