14-річна американська дівчина

Тана Климер, 14, з Оклахома City, відкрив 3,85-carat diamond під час відвідування з сім'єю в Arkansas Park в США. Під час інтерв’ю вона розповіла журналістам, які помітили таку унікальну увагу на поверхні землі кілька годин після приїзду в парк. «Цей канарний діамант дуже схожий на інший 4.21-каратний дорогоцінний камінь, який був знайдений поліцейським Новата в Оклахома на 12 березня 2006 року», - сказав Білл Гендерсон, асистент парк-менеджер.

Тана назвав її діамантом "God's Jewel", - сказав він.

"Тана сказав, що вона була настільки збуджена, що вона не могла спати минулої ночі", - сказав Хендерсон. Вона збирається або зберегти алмаз для кільця, або якщо вона цінується на багато грошей, вона збирається використовувати його для оплати за коледж.

14-річна американська дівчина р.

Цього року було знайдено багато діамантів з поверхні, сказав Гендерсон, незважаючи на те, що великий дощ відмиває муду, відкриваючи діаманти.
У парку на півдні Аркансасі цей рік відкрився дорогоцінний камінь. Серед інших дорогоцінних каменів в парку є аметист, гранат, перідот, жаспер, агат, кальцит, баріта і кварц.

У парку було відкрито більше 75,000 діамантів. Це поле стало державним парком у 1972 році.

У вівторок, Tana Вона сказала, що вона планує продати діамант і використовувати гроші, щоб платити за коледж. У інтерв'ю з WTSP вона розкрила, що вона була про те, щоб залишити парк після двогодинного перекопування, але щось розмір желе цукерки зловила її очей: Я думав, що це був шматок паперу або фольги з цукеркового обгортання. Коли я доторкнувся, я думав, що це був шматок мармуру. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це був Бог, який сказав мені до нього. Я був про те, щоб зловити своїх батьків, але Бог сказав мені, щоб прийняти свій час і подивитися. Тоді я знайшов діамант!

999 р.

За словами одного працівника парку, діамант може бути вартістю між $15,000 і $60,000.

Тана, Аманда Гіордано, розповіла NewsOK, вона була блювотою чоловіка Брайана, щоб взяти сім'ю на парк протягом декількох років. Коли він читав, що хлопчик знайшов 5,15-каратний діамант у липні, він вирішив, що вони повинні піти там для падати. І Тена знайшов діамант.

14-річна американська дівчина Р

Джерело: www.epochtimes.ru