Кращий постріл.

Кожен з нас має улюблені фотографії, і, незалежно від того, що вони зображують – близька людина, гарний краєвид або милий чотириногий Pet. Навіть самі фотографи мають улюблену картину – як професіонали, так і любителі. Фотографія замінить тисячі слів, але хто може розповісти вам більше про це, ніж людина, яка зробила це? Так, улюблені кадри з очима і слів фотографів.

Ромуло Рейон: Я був на морському круїзі в Валвіс Бей, Намібія. Я дивився дельфіни, ущільнювачі, місячні рибки, труси і не думають про знімки. А потім капітан кинув шматок риби з човна і я пощастило взяти картину цього пелікана так само, як він зловив його.

Saumarik Dangwal: «Я зроблю цю картину з тераси мого дому в Деградуні, Утараханді».

Akif Tanzim: «Афтер витрачає кілька годин гасіння блискавки, вдалося захопити цей дивовижний постріл. й

Luis Pires: Я був в Мюнхені кілька років тому і мій мама і сестра прийшов, щоб побачити мене за пару днів. Ми вирішили закрити очі на холодні і слизькі дороги і голову до Нейшванштейнського замку, кілька годин їзди від міста. Коли ми отримали там, ми побачили погоду прозорим і були нагороджені дивовижним зимовим краєвидом. До того ж, тут практично немає туристів, які не могли б бути. й

Lola Akinmade Akerström: Я пройшов через Камбоджа як фотожурналіст для некомерційної організації, і один день в Пномпень ми вирішили відвідати Wat Phnom World Heritage Site зі своїм слоновим парком і мавпами, що живуть там. Я помітив, що туристи годують мавпи снеки, швидкого харчування та солодкої соди. Чоловік підійшов до цього мавпи і подав їй баню Фанта, і вона почала пити її як гредіозно, якби це було напій богів.

Алекс Бірквелл: Це один з моїх улюблених фотографій, переважно через наполегливість, з якою я спробував взяти його і радувати, коли я нарешті отримав те, що я хотів. У Ванкувері немає температурних інверсій, які часто, але ми мали кілька днів в січні, хоча туман очищається від ноону. Я хотів би взяти картину, як це довго, тому коли я бачив, що погода була такою, я знаю, що це мій шанс зробити це. й

265473

Кевін Девіс: Це мій улюблений постріл. Я зробив його з автомобіля в Кошице, Словаччина. Найдивовижніше було погода, яку ми припинили на дорозі. У місті між двома горами утворилася бліззард з майже нульовою видимістю. Далі ми поїхали через тунель прямо в горі на шляху до Суха Бела, популярний пішохідний маршрут. Коли ми вийшли з тунелю і побачили синє небо, я прокинув. Від розмитих і нульових видимостей до повної чіткості, це дивовижна, і я просто не можу допомогти, але фотографію білих дерев проти синього прозорого неба.

Михайло Волозинович: «Я взяв цю фотографію в Ботанській бухті, острів Едісто, Південна Кароліна».

Vasu Agarwal: Дуже дякую за підтримку. Моя колега погодила взяти сорочку на холодний лютий день в Деградун, Індія. Це легкий малюнок, використовуючи ліхтарик і газетний набір на вогонь. Узагалі, це було чотири люди, щоб прийняти це фото - два стоялися ще, і два швидко побігли з ліхтарем і газетою.

Ерік Солхайм: Ця фотографія складається з 3,888 зображень, прийнятих в одному місці протягом року. Я зшиваю цю фото з смуг, одна піксельна широка з кожного з зображень, які я взяв. Січень зліва, Грудень право. Фотозвіт з квартири в Осло, Норвегія.

Данило Нагабеджан: Це, мабуть, найкраща фотографія, яку я взяв протягом багатьох років, живе в Чіангмайі, Таїланді. Під час фестивалю Loi Krathong було прийнято фото.

Банд Чанг: Щоб отримати панорамний ефект на цей постріл, мені довелося шити разом близько 24 кадрів.

Whitney Woltenheim: «З подорожі в Antelope Canyon в Arizona, це дивовижний і красивий каньйон. й

Давид Сермон: Я люблю цю картину. Один з серії картин. Я не оброблю. й

Хлопець Нешер: Моя найкраща фото дуже далеко. Я зробив його під час поїздки до Болівської солі.

Aj Sethi: Я взяв цю картину на літній вечір у дворі моєї леді. Цей маленький ліхтар світиться під час сидячи на траві. Картина натуральна, я не використовував Photoshop.

Самат Мехротра: Фото знято в Кодаканалі, Індія. Це як спосіб неба (або як це описано в книгах).

Sanjay Nair: Я отримав шанс на фотографії древнього кам'яного Я пощастив хмари і сонце грали схованки. Я повинен чекати, щоб отримати кращий постріл. й

р.

Маттео Алегро: «Молода монгольська гордість в середині Гогоби Десерта. й

554169

Філ Страль: "Це важко підібрати улюблений постріл, але це виявилося чудово."

Спенсер Брян: Мій друг взяв цю фотографію і наш новий друг в Machu Picchu. Фото знято на iPhone 4.

Джерело: bigpicture.ru