Резиденція британських монархів (32 фото)

Віндзорський замок був резиденцією британських монархів за 900 років у Віндзорі, Беркширі. Його візит - це обов'язкова програма для кожного самооглядацького відвідувача в Англію. Замок максимально точно і яскраво відбиває історію і більше цієї країни.

Я хочу повернутися знову на сонячний жовтень день до берегів негайного Альбіона. Як шкода це? Він настільки яскраво фарбований в Віндзорі.

Прибуваючи на станції Windsor - і тут в кадрі отримав заборону куріння. І на малюнку нижче, королівський паровий локомотивів вже є експонат... Після того, як на час з'явилися короновані особи.

Ми вже бачимо це - Віндзорський замок, це з назви замку, що назва тепер правлячої королівської династії.

У цьому телефонному стенді, пофарбованому в кольори британського прапора, просто «телефон» бабуся Elizabeth II, а з іншого боку її грандіозний Гаррі.)

Пам'ятник іншій королеві, Вікторія.

Замок був заснований Вільямом Конкером в 1066 році. Звісно, з тих пір багато води витікали, і кожна монарха сприяла спорудженню замку.

4206234

Найвища точка замку – «Рубна вежа», яка розташована на великому пагорбі.

Королівські стандартні фломери - Elizabeth II знаходиться в замку.

Просто в час для попередньої картини я хочу "tie" цю картину, коли цей охоронець говорить щось, як "і тільки Королева Великобританії ..."

р.

І це "Холя голів" - особисте проживання Королеви, її простір. Не допускаються туристи.

Р

Для проведення перевірок, але не допускається розміщення з фотографіями. Він не жартував з безпекою її величністю і приховав камеру.

Це, звичайно, безпека листівок королева.

р.

Відомий своєю червоною уніформою і, звичайно, хутряні капелюхи - ця шапка важить 3 кілограми, її висота - 45.7 см, вона зношена не тільки взимку, але і влітку. Одна шапка бере шкіру цілого канадського ведмедя. У зв’язку з тим, що Міністерство оборони України намагалось знайти інший матеріал для капелюхів. Однак штучне хутро є менш практичним і швидко зіпсує.

Канада також направляє введення штучних хутряних капелюхів. Кількість людей, які вживали в цій країні оцінюється на сотні тисяч. Є занадто багато з них, і канадський уряд видає ліцензії, щоб стріляти їх. Вони мисливці переважно канадськими індійськими, які потім роблять ведмедя шкіри. Іншими словами, переключення роялних охоронців до синтетичних речовин може позбавити канадських індіанців хорошого заробітку.

І це каплиця св. Георга (ліворуч), побудована в середні віки. Не вдалося дістатися: там було б поклоніння, і туристи не допускаються.

р.

Останні Жовті троянди.

Р

Золота осінь Вітерзора.

Ми залишаємо за собою британську коронну резиденцію.

Нарешті, хлопець в kilt на a bagpipe відігравав нам тюнінг.

, Україна

На цьому британському флагманському телефонному стенді, який я покінчила історії короткого перебування в цій країні.

Джерело: platpaul.livejournal.com