Сальвадор Далі будинок

Катерина пише: Порт Лігат – це мальовнича гірська дорога. Ми знайшли будинок Dali відразу, ми можемо сказати інтуїтивно зрозуміло, хоча нічого дивного – в такому місті дуже важко втратити.

Я думаю, що це свого роду головоломка, яка перетворюється на щось, що ми можемо бачити зараз протягом багатьох років. (1929-1982) Оприлюднення музею є старою будинкою з засмагою на фасаді.

р.

Так раптом, без прелюдії, ми потрапляємо в передпокій. Ми зустрінемо полярний ведмедик (також лампа, він також парасольковий стенд), а точніше його шкіра і дивний саль. Це так званий ведмедя передпокою.

З передпокою через вузькі, вузькі сходи ми отримуємо в їдальні. Далі назвав його «рефекторією», в 30-х роках працював тут. Антикварний лавок і стіл 17 століття, канделабрас, виготовлений з кованого заліза, виготовленого за ескізами Дали, портрет Філіпа IV повісить на стіні.

На праву стінки є величезна бульбашка плаката в Figueres.

Прогулянка по одному вузькому коридору і введіть бібліотеку. Тільки замість книг, підробок, реальних книг знаходяться в центрі дослідження роботи Дали в Фігурі. Але тут і без цього погляду відбігаються, тут ви і фаршировані три лебеді з затоки Порта Лігата, і фаршировані орел на старому застілля, пенітент Магдалене, дерев'яна рука воїна з невеликими прапорами, руки безсмертного, які люблять Галу так багато. З вікна в бібліотеці відкривається шикарний вид, скажімо, Дали і Гала люблять провести час тут, читання книг, захоплення бухти. Я розумію їх!

р.

Вид з відкритої тераси.

Камін. Стільці, які створюють ефект живої перспективи.

Тут можна звернути увагу на сходи - переходи між кімнатами. Дуже крихітна. Не дивно, що музей допускається максимум 10 чоловік. До речі, я забуту сказати вам, квитки буде коштувати вам близько 11 євро на людину. Для того, щоб замовити їх через Інтернет з офіційного сайту музейної мережі Dalí.

Щоб отримати в майстерні, ми знову повертаємо в передпокій і ходимо до шведського столу, піднімаючи трохи вище. Цей номер з'явився в будинку навколо 1949, тільки після Дали повернувся з далекої поїздки в США. Моя увага не відразу привертала неперевершеним механізмом, що йде в величезний проміжок на підлозі. Виявилося, що це механічна рамка для роботи на масштабних роботах! Брілліант! Ось як це робиться. Далі можна пофарбувати будь-яку частину картини, зручніше сидіти в цьому стільці.

3Д Dalí експерименти. Зверніть увагу на ці картини, зліва переважають зеленим, право червоний, між ними два дзеркала. Коли ви кладете кінчик носа до обличчя дзеркал, необхідно отримати об'ємну картину. Але я не можу сказати нічого, доторкнувшись об'єктів в будинку Далі заборонено. Я зроблю своє слово. Схожі інсталяції (як виявилося пізніше) є багато в Театрі «Dalí» в Фігуресі. Ви можете зв'язатися з ними і вирізати їх ніс і сидіти поруч з ними.

Окуляри. Різні. В студії немає нічого. До речі, пам'ятаємо форму цього шматка піни, вона буде корисною для вас, коли ми досягаємо патіо Далі;

О, чому я виглядав в цьому номері? Неприємний жах на матраці тепер мріяв мене в страшних снях.

Жовтий номер. Звісно, вона отримала свою назву на честь оббивки на диванах, які заповнюють її. І це клаптиця, до речі, не просто фігура, але лампа + годинник. Сніжне життя на столі, виготовленому за ескізами Дальві.

Ще один цікавий світло.

Ми йдемо на сім кроків. Ми бачимо величезну клітку, яка використовується для того, щоб бути зараженими канарами.

Я майже забули дзеркала! Так, так, такий же дзеркальний від картини «Дамед з спини, написання ззаду Галу, амортизованих шести віртуальних карнизів, тимчасово відображених шести реальних дзеркал» (1972-1973)

Він також знаходиться в жовтому приміщенні, але не просто повісить на стіні, але знаходиться під таким кутом (відносний до вікна), який прокинувся рано вранці. Далі можна побачити промені підйомного сонця без опаду ліжка. Зручності На дзеркалі є величезна модель зерна пшениці, що символізує народження нового дня, як я розумію.

Виконуючи сім кроків вище, ми введемо в спальню Гали і Далі. На клумбі біля вікна (ліворуч) Дальві скидають, праворуч Гала. Композиція над панелями коронується імперською золотистою орелою з великим кільцем у його бекзі.

Це єдина спальня в будинку, так як будинок спочатку був розроблений тільки для Гали і Далі.

Звісно, привертає увагу на величезний білосніжний камін, виконаний за ескізом Далі. Побілка, як стіни, простір вогнища оточений цегляною кладкою. Ліворуч і праворуч від каміна з'являються кам'яні дивани, фаршировані барани, колекція банок, які зібрані Далі і предмети, зроблені художником з фольги гладко з'являються. Всі права, увага! Самовар Гала не повинна забувати її батьківщину

Ювелірні вироби Gal.

Нижче овальна кімната, оформлена за смаком Гали і в цілому для неї і створеного. Тут вона відпочивала від важкого навантаження богемного життя, іноді приймає гостей. У номері є форма оболонки морського підборіддя і по периметру оточена суцільним диваном. Сферична стеля допомогла створити ефект відбиття звуку, і будь-яке слово спійшло по всій кімнаті.

Гала розміщується в овальній кімнаті безліч всіляких незабутніх дрібниць. На фото маленька Гала зі своїми братами.

Повільно ми ескортовані з музею, час відвідування суворо обмежений. Але я дізнався, звичайно, в останні хвилини, і я не маю можливості повернутися в будинок, щоб захопити величезний колаж, який Гала збирається на дверцятах свого гардероба протягом багатьох років.

А тепер ми в дворі будинку Далі розглядаємо таємничі фігури.

Більшість вільних часів Далі проводилося тут, і це було в дворі будинку, що соціальний життя подружжя протікає. Їдальня з ріно-головою відбілюється вапном, як і весь дворик.

Щорічно Далі відбілювали весь будинок особливим розчином, за власним рецептом.

Мистерські вади двору. У будь-якому місці, є інтерес.

116752

Comrade Dali, скажеш hello до Andy Warhol.

gazebo-temple - це найяскравіша прикраса двору, яка охороняється начиненим левом і двома п'ятитонами, які перекручують все навколо. У центральній ніші альтанки є сигнальний прожектор з мису Крус (у робочому стані, до речі), а праворуч від нього є слоновий череп. Фото не дуже помітна, але до лівої і правої маяк є двома білими кріслами в білих чохлах, думаю, що вони сідають Далі і Галу під час «рецепцій».

Лебеді-подібний басейн з фонтанами. Повернувшись до Styrofoam, ви знаєте? Неприємний рух, звичайно, але основа планування цієї будівлі була прийнята форма захисної упаковки радіо, яку ми побачили в майстерні.

1 999 р.

Великий корал від Cape Creus.

Я дуже хотів, щоб притулити навколо цього альтанки, але ви можете тільки подивитися з afar.

Кілька разів текст згадки мис Крус. У нас є докази. Ось картина, наприклад. За цей маяк є відкритим кафе з дуже смачною сангрії і приголомшливим видом на море і небо, можна посидіти на години, даючи всі ваші думки йти. Але немає доказів, тому що я не був в Нервані перед.

А кілька фото, знятих вранці, на шляху до будинку Дали Музей, як я сказав, що погляди хвилюються!

Джерело: koshkagav.livejournal.com