Шерлок Холмс Хаус

Подруга шахти шукає місця, щоб жити, і так як ви скаржаєтеся, що ви не можете знайти супутника, я вирішив, що ви повинні бути налаштовані.
Шерлок Холмс, очевидно, сподобалося перспективу спільного користування квартирою.
"Ви знаєте, що шукаю квартиру на вулиці Хлібопекарська", - сказав він, "який підійде нам в будь-який спосіб."

Шерлок Холмс Хаус

Наступного дня ми зустрілися в узгоджений час і пішли подивитися квартиру на вул. Бейкера, 221б, з яких Холмс був сказав день до.

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус р.

У квартирі були дві комфортабельні спальні і просторі, яскраві, затишні мебльовані вітальні з двома великими вікнами.

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус р.

Шерлок Холмс Хаус

У кімнатах були до нашої кришки, а плата, розділена на два, була настільки невелика, що ми відразу погодилися на оренду і відразу ж прийняли володіння квартири. Цього ж вечора я перемістила свої речі з готелю, а наступного ранку Шерлок Холмс прибув до деяких ящиків і сумок. На день або два ми настояли розпакуванням і викладанням нашого майна, намагаючись знайти найкраще місце для кожного, а потім поступово почали облаштувати наше житло і адаптуватися до нових умов. ?

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

13439943

до Це право, Holmes відповів, куріння сигарети і розтягуючи в стілець. Ви переглядаєте, але ви не переглядаєте, що є великою відмінністю. Наприклад, ви часто бачили сходинки, що ведуться з передпокою до цієї кімнати?
- Нерідко
- Як часто?
- Ну, кілька сотень разів!
- Великий. Скільки кроків?
- Скільки? Я не приділяв уваги.
- Ну, не звертаючи уваги. Тим часом ви побачили його! Це точка. Я знаю, що кроки сімнадцяти, оскільки я бачив і спостерігався.

Шерлок Холмс Хаус Р

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус р.

«Я вже сказав, що Холмс грали скрипку дуже добре. Але в усіх його дослідженнях було щось дивне. Я знав, що він міг виконати скрипки, і вони були досить складними: більше одного разу, за моїм проханням він відігравав Мендельсонські пісні та інші речі, які я любив. Але коли він залишився
Це було рідко почути гру або що-небудь, як мелодія. Увечері поклавши скрипку на колінах, він відредагував на спині крісла, закривши очі і випадково привели лука уздовж струн. Іноді були синорські, сумні акорди. Ще один раз були звуки, в яких була франтична радість.

Шерлок Холмс Хаус

«На додаток, я завжди вірю, що гарматна стрільба є незаперечною формою розваг, які можна зробити тільки на відкритому повітрі». Тому, коли Holmes мав бажання стріляти і, сидячи на стільці з револьвером і картриджем, почали прикрашати протилежну стіну з патріотичною мембраною «В. Р.», виводячи її з кулі, особливо гостро відчував, що ця окупація не поліпшила або повітря або зовнішній вигляд нашої квартири. ?

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус Габаритний зображення

Шерлок Холмс Хаус р.

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус Габаритний зображення

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус

Шерлок Холмс Хаус