Джош Санккіст

Josh Sandquist - паралімпійська лижна компанія. Він діагностував рак у віці 9, викликаючи його втратити ногу і померти в рік. Однак він не відданий і все ще не відчайдушний і намагається жити життя в найсвіжіші. З дівчиною. Це правда, у мене є подруга. Її ім'я Ашлі. Тексти пісень, а це означає: І я думаю більше про своє майбутнє і піти на мої цілі.

Що року я придумаю щось особливе для Хеллоуїна. Як мені подобається фламінго? :

Коробочка носок / мама Ашлі дав мені пучок носок, які не мають пари. Це як Різдво!

Футбол. Сьогодні був матч U.S. У гру взяли участь 800 осіб, в тому числі Ашлі. Я набрав ціль, і що закінчився Коли я втратив свою ногу я думав, що я ніколи не зміг знову грати в футбол, але в реальності речі набагато краще.

Мотивація. Ви визнаєте цей nerd зліва? О, yeah, це мене. Ну, праворуч після декількох поїздок в тренажерний зал.

На весілля. Мій друг Tony got одружений! Я зустрів цей смішний хлопець, коли я був тільки 3 роки і він завжди підтримав мене в складних моментах. Як я не можу приїхати на весілля цього весіль? Великий

Будди. Мій друг Стівен і я обмінявся взуття сьогодні. Він не має правої ноги і я не маю лівої ноги. Бом

Джерело: www.adme.ru