Підводний парк

Ми пропонуємо вашій увазі одне з найкрасивіших місць на землі. зелене озеро знаходиться в Стирії, Австрії і відомий своєю приголомшливою смарагдовою зеленою водою і різної глибини. Періодично вода озера повністю затоплює парк, розташований на ньому, перетворюючи його в дивовижний підводний світ. З води в озері збільшується через розтоплення снігу з гір, озеро досягає найбільшої глибини навесні.

Зазвичай глибина озера - один метр. Для більшості року любителі природи можуть прогулятися по мальовничій лагуні, насолоджуватися приголомшливим видом, сидячи на одному з лавок на краю води.

Вони можуть блукати по тротуарах і перехрестити численні маленькі містки. Але щороку, як тільки сніг починає плавати, вода з озера затоплює все навколо. У озера близько 12 метрів глибоких і повені дерева, тротуарів і міст. Температура води в озері в цей час зазвичай досягає 7 градусів Цельсій.

Це місце стало справжнім райом для диверсів. У підводному парку можна навіть побачити занурене дерево, яке дає йому чарівний вигляд. Фотограф і дивер Марк Хенауер був першим, щоб спробувати мити внизу озера і взяти приголомшливі фотографії.

«Коли я був підводним, я відчув, як я був в якомусь чарівному світі, він був настільки красивим, - говорить 39-річний. Я був удачливий з погодою: промені сонця пройшли через воду, створюючи дивовижне освітлення. За сім днів, коли моя дружина і я залишився там, ми покопали три рази щодня, кожен дайвінг триває близько години.

Габаритний зображення

Г. Генауер був шокований красою фотографій. «Всі фотографії були зняті в природному світлі, без миття. Ми дуже мало часу фотографували підводний світ. Подай на озеро можливо тільки навесні. Решта часу глибина озера занадто невелика. Дивовижна видимість. Вода цієї чистоти і прозорості зазвичай міститься тільки в тропічних широтах. й

English, Українська, Français...

-img7---

Джерело: www.dailymail.co.uk