Спаситель '90s.

Я пізно за роботу. Я намагаюся зупинити машину (так як мікроавтобус не має часу), і як зло ніхто не зупиняється. Вже відчайдушно і відступив до кінця, я вирішив переїхати до зупинки, коли раптом... Слабкі гальма прямо перед мною Милосердя року так дев'ятдесят-чотирьох. Все, як це повинно бути: чорний, тонований. Я швидко стрибати в салон, і є той же барвистий людина: чорна шкіра, з якого з'являється малинова куртка, золотиста мережа на шиї бульбака, приманка, з татуюваннями, люстра виходить з спікерів.
Ось, я думаю, є персонажем, так само, як і дев'ятам, матеріалізованих. Маленький пантера з сюрпризом, дивлячись на відчуження з минулого. Ми збираємося кілька хвилин в тиші. Він теж мовчить, стає трохи байдужим від цієї чоловічої тиші. У цей час він дивиться підозро на мене.
до Де ви йдете? - попросить мультфільм «брутер» в неймовірно щедрому голосі. Здавалося б, забрати слова на довгий час, намагаючись отримати свої думки в палі.
Я його поясню.
до Дякую за зупинки, до речі. Бо ніхто не хотів дати мені ліфт, ви дійсно врятували мене! - Я змащую, трохи боявся «невинного брата».
Я не зупинився там, там була замітка сюрпризу в голосі. І до мене альтанки гальмували різко, тому мені довелося гальмувати. А потім ви йдете прямо в салон. Я не можу сказати нічого спочатку. Тексти пісень, а це означає: Потім я думаю, добре, я взяв його.
Це був незручний, але він був смішний. Щоб зберегти діалог не вдалося, і приніс мовчки на таємничий час машини.