Правила життя Хлопця

Ви можете мати конвекції. Головне не дотримуватися їх.

Вчитися відчувати себе комфортно, коли ви незрівняні. Це те, що карат навчив мене. Груша незручності погіршується, ніж сама незручність.

Всім розповів мені, що я роблю добро в школі, але я зробив це по-різному, тому я проти шкіл. І я проти тих людей, які відчували дитину, затопивши їх домашньою роботою. Якщо дитина хоче породитися, нехай йому грати.

Що я був найнепристойнішим у моєму житті, зйомки відео з бюджетом £250. Це моя перша робота.

Як сказав поет, удачі і нещастя, фактично ціна є однією (відповіли поему «Рудь» Кіплінг «Якщо...» – Esquire). Якщо ви дізнаєтесь, що найгірша річ, яка сталася до нас, є дійсно кращим. Або навпаки.

Я люблю все, що я зробив. Мій перший два фільми, карти, гроші, два пістолети і великий куш, ясно всім. Наступні два По-перше, "Гон з", що ніхто не розуміє, бо там є Мадонна. А потім Револювер це концептуальний фільм. Отже, щоб говорити, реальний есотичне варення.

З кожним роком я отримую великий чек для великого джекпоту. Дякую за цей фільм, у мене є дах над головою.

Я хотів би розповісти вам, що буде виглядати сцена. Я соромлюся його, але я, ймовірно, хотів би це. Я сидю, як фольга, і поставлю свій власний фільм.

Gypsies вчив мене не зберігати нічого значення в домашніх умовах.
Що мені подобається про гіпси, що вони не дозволяють розслабитися. Так, вони роблять, це напевно. Але вони знають багато і можуть розповісти про всілякі речі про парові двигуни, захоплення, народна музика. Вони дійсно цінують wit, і вони розумні.

Я поговорив про 3D, перш ніж він прийшов в моду. Я люблю все нове в кіно, я люблю фільми, які розбили шаблон.

Шерлок Холмс був джентльменом, але він також був вуличним винищувачем, який знав, як боротися. Я зацікавився вуличним життям, але я оцінив благородні оточення. Уміння рухатися між цими двома світами є те, що я люблю про Холмс. Він також був першим Західним бойовим художником.

Не існує багато фільмів, де можна зробити три мільйони доларів в одну хвилину часу екрана. Так, коли я роблю оголошення, я намагаюся взяти свій час і спробувати щось нове.

Технічно кажучи, комерційні ролики завжди будуть краще, ніж кіно. Смішні, звичайно, але повернення набагато більше. Так я спробую стріляти валик на рік.

Я зустрілася з гуртиками, такими як фільм «Карти, гроші, два пістолети» в моєму житті. Одного разу я пішов на футбол з ударом цих персонажів. Я ніколи не зустрілася з кимось більше попілля. Про те, що ми говоримо про холостові партії. Але мої друзі не є криміналами.

П'ять разів на тиждень я Бразильський Джицу. Так само, як шахи для борців. І добре для людей похилого віку: ніхто не подрібнює суглоби або прилипає ніс у обличчя.

Я не даю своїх дітей порадою. Я радий, що вони не дадуть мені багато. У вас є можливість жити.

Коли мова йде про риболовлі, я великий філософ. Я нещодавно читаю в книзі, що коли ви відлилите штангу, ви свого роду з'єднання з вашим підсвідомим розумом і з природою. А коли ви починаєте випікання, ви не знаєте, що ви збираєтеся витягнути з іншого світу. Побачити, скільки мудрості є. Молоді люди не розуміють.

Я великий рибалок. Я завжди мати рибу, будь-яку рибу. Я можу прочитати думки цих речей.

Я говорю івриту і може майже писати його. Я захоплюю цю мову.

Я люблю використовувати фрази. Так вони з'являються з тонкого повітря. Якщо ви збираєте кілька однодумців, і один раптом має таку фразу, то це швидше за все, “згодити людям”, і в вірусному темпі. Завжди дивує мене як кілька хороших фільмів.

Я люблю мій паб. Він зробив життя краще, він навіть робить гроші. Що тепер і я думаю, що я зроблю це гідне місце, але тоді я змінив мій розум. І все ще бореться, люди puke навколо кутів, хтось виявляє, і в кінці вони викидають його. Що таке реальний паб.

Що чудово про англійські паби, які я ніколи не бачив в будь-якому місці в цивілізованих країнах, це те, що є всі види символів. росіяни, бухгалтери, ромашки, гірські зірки і звичайні люди все сидять під одним дахом і напою. І я дуже люблю це.

Ніде можна так багато задоволення, як в пабі. Якщо ви ніколи не мали цих нападів сміху, сидячи на лічильникі і сміхаючись, як гіна протягом години, ви, безумовно, не розуміли його.

Я люблю монархію, бо це недосконале. Я не маю нічого проти недосконалості. Оскільки досконалість - це виправдання, щоб зробити нічого. Я знаю неймовірну кількість досконалих режисерів, які ніколи не зробили чубний фільм.

Люди люблять задихати на темний коньяк. Але як тільки виходить, що вона має всі чотири ноги і досить здоровий, кожен хоче відірвати ноги. Це людська природа.

Як ви старієте, ви більш мотивовані процесом, ніж результат. Кожен, хто за сорок, починає розуміти це.

У мене є прізвище. Але ніхто не скажу вам.
Джерело Ваш текст за посиланням. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное