Ви можете мати конвекції. Головне не дотримуватися їх.
Вчитися відчувати себе комфортно, коли ви незрівняні. Це те, що карат навчив мене. Груша незручності погіршується, ніж сама незручність.
Всім розповів мені, що я роблю добро в школі, але я зробив це по-різному, тому я проти шкіл. І я проти тих людей, які відчували дитину, затопивши їх домашньою роботою. Якщо дитина хоче породитися, нехай йому грати.
Що я був найнепристойнішим у моєму житті, зйомки відео з бюджетом £250. Це моя перша робота.
Як сказав поет, удачі і нещастя, фактично ціна є однією (відповіли поему «Рудь» Кіплінг «Якщо...» – Esquire). Якщо ви дізнаєтесь, що найгірша річ, яка сталася до нас, є дійсно кращим. Або навпаки.
Я люблю все, що я зробив. Мій перший два фільми, карти, гроші, два пістолети і великий куш, ясно всім. Наступні два По-перше, "Гон з", що ніхто не розуміє, бо там є Мадонна. А потім Револювер це концептуальний фільм. Отже, щоб говорити, реальний есотичне варення.
З кожним роком я отримую великий чек для великого джекпоту. Дякую за цей фільм, у мене є дах над головою.
Я хотів би розповісти вам, що буде виглядати сцена. Я соромлюся його, але я, ймовірно, хотів би це. Я сидю, як фольга, і поставлю свій власний фільм.
Gypsies вчив мене не зберігати нічого значення в домашніх умовах.
Що мені подобається про гіпси, що вони не дозволяють розслабитися. Так, вони роблять, це напевно. Але вони знають багато і можуть розповісти про всілякі речі про парові двигуни, захоплення, народна музика. Вони дійсно цінують wit, і вони розумні.
Я поговорив про 3D, перш ніж він прийшов в моду. Я люблю все нове в кіно, я люблю фільми, які розбили шаблон.
Шерлок Холмс був джентльменом, але він також був вуличним винищувачем, який знав, як боротися. Я зацікавився вуличним життям, але я оцінив благородні оточення. Уміння рухатися між цими двома світами є те, що я люблю про Холмс. Він також був першим Західним бойовим художником.
Не існує багато фільмів, де можна зробити три мільйони доларів в одну хвилину часу екрана. Так, коли я роблю оголошення, я намагаюся взяти свій час і спробувати щось нове.
Технічно кажучи, комерційні ролики завжди будуть краще, ніж кіно. Смішні, звичайно, але повернення набагато більше. Так я спробую стріляти валик на рік.
Я зустрілася з гуртиками, такими як фільм «Карти, гроші, два пістолети» в моєму житті. Одного разу я пішов на футбол з ударом цих персонажів. Я ніколи не зустрілася з кимось більше попілля. Про те, що ми говоримо про холостові партії. Але мої друзі не є криміналами.
П'ять разів на тиждень я Бразильський Джицу. Так само, як шахи для борців. І добре для людей похилого віку: ніхто не подрібнює суглоби або прилипає ніс у обличчя.
Я не даю своїх дітей порадою. Я радий, що вони не дадуть мені багато. У вас є можливість жити.
Коли мова йде про риболовлі, я великий філософ. Я нещодавно читаю в книзі, що коли ви відлилите штангу, ви свого роду з'єднання з вашим підсвідомим розумом і з природою. А коли ви починаєте випікання, ви не знаєте, що ви збираєтеся витягнути з іншого світу. Побачити, скільки мудрості є. Молоді люди не розуміють.
Я великий рибалок. Я завжди мати рибу, будь-яку рибу. Я можу прочитати думки цих речей.
Я говорю івриту і може майже писати його. Я захоплюю цю мову.
Я люблю використовувати фрази. Так вони з'являються з тонкого повітря. Якщо ви збираєте кілька однодумців, і один раптом має таку фразу, то це швидше за все, “згодити людям”, і в вірусному темпі. Завжди дивує мене як кілька хороших фільмів.
Я люблю мій паб. Він зробив життя краще, він навіть робить гроші. Що тепер і я думаю, що я зроблю це гідне місце, але тоді я змінив мій розум. І все ще бореться, люди puke навколо кутів, хтось виявляє, і в кінці вони викидають його. Що таке реальний паб.
Що чудово про англійські паби, які я ніколи не бачив в будь-якому місці в цивілізованих країнах, це те, що є всі види символів. росіяни, бухгалтери, ромашки, гірські зірки і звичайні люди все сидять під одним дахом і напою. І я дуже люблю це.
Ніде можна так багато задоволення, як в пабі. Якщо ви ніколи не мали цих нападів сміху, сидячи на лічильникі і сміхаючись, як гіна протягом години, ви, безумовно, не розуміли його.
Я люблю монархію, бо це недосконале. Я не маю нічого проти недосконалості. Оскільки досконалість - це виправдання, щоб зробити нічого. Я знаю неймовірну кількість досконалих режисерів, які ніколи не зробили чубний фільм.
Люди люблять задихати на темний коньяк. Але як тільки виходить, що вона має всі чотири ноги і досить здоровий, кожен хоче відірвати ноги. Це людська природа.
Як ви старієте, ви більш мотивовані процесом, ніж результат. Кожен, хто за сорок, починає розуміти це.
У мене є прізвище. Але ніхто не скажу вам.
Джерело Ваш текст за посиланням. й