Неймовірні краєвиди

Польський художник Justina Kopanja в її роботах створює просто фантастичні пейзажі краси. Її картини вражає своєю глибиною і об'ємом. У кожній роботі є щось незвичайне, що приваблює око і зачаровує.

«Арт – мій біженець, життя, поезія, музика, смачні сигари і сильний чай, все і всюди». Моя робота відображала світ, як я бачу його, всі мої почуття, люди, які я зустрічаю і любов, природа я захоплюю, і речі, які оточують і впливають на мене. Людина - мій головний натхнення, це головна тема моєї роботи. Я особливо зацікавлена в психології відносин, мандат, руху в межах людини і світу навколо нього. Я віддаю перевагу олійному живопису на великих полотнах, писати в студії, іноді кілька годин на добу.

Головне, щоб передати атмосферу картинки, мої спогади, так що глядач також може відчувати себе і зрозуміти їх. « » » » » » » » » » » » » » »

36548.

756654р.

123456наступний

р.

З цих картин неможливо відійти очі, щоб вони приверталися до себе, ви відчуваєте не просто оптичний, але тактильний дотик. Хочу доторкнутися з рукою, відчути фактуру, нерівність, грубість.

3250Р. 3700Р.

доб.

Габаритний зображення

421744

р.

680150 Р

194577 р.

Джерело: masterok.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное