Риболовля в Індії

Особливості національної риболовлі
За словами автора і фотоблогера Івана Дементієвського: Сьогодні історія про райські місця на кордоні Індії з Непалом, де крокодили колись перебували в річках, а слони і рині перенесли через джунглі. Ці ліси були названі Тераі, фактично, справжня джунглі. Тепер є людина всюди, кукурудзяні поля, бананові рослини. « » » » » » » » » » » » » » »

Рано вранці (через холод?), немає, рано вранці, важка туман настає на полях і річках Читувани, а мешканці прилеглих сіл збираються річкою, де купують, щітають зуби і промивають голову. Для Непалісу звикли до 50 градусів тепла, ранкова туман є втіленням зими, вони загортають себе в теплій одязі, а для відсутності зимових шапок, загортають голову шматком тканини. І хоча сонце має довгий підйом, щільні шари туману не хочуть розсіювати. Побачивши привидні образи в тумані, я проходив на сніданок як група непальських жінок з кошиками підійшов річку. Ну, можливо, лазити або мити, я думав, дивитися Непалі жінки лазять в воду. Хоча де ви бачите його, щоб плавати з кошиками, і я був curious, sho tse приймати? Один з Непаліса, який пройшов мною, говорив трохи англійською, і пояснив це було рибальство, sirrr!
Вов, я думав, і сніданок був забутий.

З місця, де я жив до річки, добре, 30 метрів, більше. А до того дня, коли я прибув сюди, річка розглянулася і вниз, і незабаром стала зрозуміло, що це було дуже неглибоким, багато зелені і повною з маленькими купаннями. Побачивши жінок на ранній ранній ранок з корзиновими сітками був сюрприз.

Але я не був тільки, хто здивував, і вони дивилися, і білий чоловік прийшов і дивився! Але нехай заспокоївся і молодий Непалі жінка навіть попросила мене, як старий я був і чи маю дружину. На мій погляд, це дуже практичне, без зайвих питань, тільки в суть. Шукаю, що я не дуже старий, але вже маю сім'ю і дітей, я більше не приділила увагу (навіть, хто потребує мене там). І почався рибальство. У непальському розумінні процесу.

Немає звичайних вудилищ, просто це маленька сітка. Вибравши, як це здається їм, найбільш рибне місце, вони нижуть сітку і перетягують їх уздовж дна, натягують на поверхню. В основному є невеликі камені і багато, багато водоростей.

І туман не думав, щоб розсіювати, однак іноді вітер розігнав його трохи, але пара з води відразу заповнила вільний простір. І тільки як повільно,
Як і річка, жінки травили нижню сухий. Швидко, звісно, що робить короткі зауваження, як відбувається в реальній риболовлі. А якщо ви не подивилися в своєму напрямку, ви навіть можете уявити це класичне рибальство.

Звісно, у мене є питання, і є все на всіх, але ніхто не з цих жінок мовив англійську. Я мав пояснити жести, які теж не допомогли, класичний жест рибалки, своїми руками розбавляють якомога більше, вони не знають тут. Але я здогадав розмір риби, коли жінка кладе щось в маленькій коробці, прив'язану до її поясу. Ви бачите, скільки це таке? Не бійтеся тут.

За годину, поки дівчата перенесли проти струму до мосту, вони ніколи не спійшли один проміжок, або що це повинно бути. На сьогодні не найкращий день для риболовлі. Але ніхто не заплутаний, навпаки, тепер з жартами і сміхом, не боячи відлякутися рибу, Непалець по річці, і Непалець, що проходить по татом дівчатам.

Тим часом люди продовжують ванну і ванну. Шампунь, зубна паста, мило, все це потрапляє в воду і звичайно сприяє риболовлі.

В цілому не було лову, дівчата збирають їх передачу і пішли додому, щоб зробити домашню роботу і працювати в області. Заради інтересу я попросив шеф-кухаря готелю, в якому я жив, дуже замовити рибу і їсти? Він сказав, що це було реально, якщо він приніс його. Трохи пізніше я побачила цю рибу, невелику, переварену, якби це були чіпси, і смак риби нічого немає.

Це те ж саме дівчина, яка керувала своїм благополуччям.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное