991
Рисунки на клёне
Сьогодні я хочу поділитися з вами прикладом дивовижних і знеболюючих робіт на листках дерев. Він вважається, що піонер у світі такого мистецтва був китайським – Хуан Тай Шан. Він був, хто першим почав карвувати картини на листках, а в 1994 році його робота потрапила в книгу рекордів Гуіннеса. На мій погляд, дуже заслуговано, просто уявіть, скільки зусиль і роботи було поставлено в кожну роботу.
Листя кленів про однакові розміри ретельно промивають, потім кип'ятять (можливо з будь-якими добавками), висушують і фіксують. Найголовніше, що картина трафаретована на підготовленому аркуші шляхом різання тонкого шару тканин рослин! Вони кажуть, що в Китаї це вміння навчається протягом багатьох років. Процес, звичайно, дуже трудомісткий і довгий, але результат є нереальним у візуальній красуні.
Габаритний зображення
Потім можна наклеїти листя і навіть вставити їх в рамки (як ексклюзивний гербарій!)
р.
Джерело: artarion.livejournal.com
Листя кленів про однакові розміри ретельно промивають, потім кип'ятять (можливо з будь-якими добавками), висушують і фіксують. Найголовніше, що картина трафаретована на підготовленому аркуші шляхом різання тонкого шару тканин рослин! Вони кажуть, що в Китаї це вміння навчається протягом багатьох років. Процес, звичайно, дуже трудомісткий і довгий, але результат є нереальним у візуальній красуні.
Габаритний зображення
Потім можна наклеїти листя і навіть вставити їх в рамки (як ексклюзивний гербарій!)
р.
Джерело: artarion.livejournal.com