Красивий декор

Сьогодні ми їдемо в Західну Україну. Природа є казковим кутом, який зачаровує своєю красою і життям. Чистий гірський повітря, величезна кількість цілющих джерел і звичайно розкішних ландшафтів. Бажаю вам приємну подорож ;) Карпатський фольг - це божевільний і захоплюючий вид. Це досить важко зловити їх. Щоб зробити це, принаймні, потрібно мати бажання отримати дуже рано, знати де шукати і... можливо, все! Будь-який, хто коли-небудь зустрів світанку, знає це почуття, коли природа заморожує, якби зберегти її дихання, до нового важкого дня.

І тільки з першими променями сонця є легкий вітер.

Якщо ви приводите до протилежної сторони. Що можна побачити, як по річці Стри, плавно плавно поплавляючи ранкову сітку, загортаючи себе в с. Нови Крапівнік.

Дуже рано.

Після пишного міста запах диких квітів падає ноги

Якщо ви їдете в дно, можна побачити міст, що з'єднує дві частини села.

78

годинник, я думаю, 6:00 a.m. Цей чоловік ретельно виправляє дошки, які перенесли протягом дня.

Можна ходити в ліси протягом дня. Мисливські ковдри.

р.

І ось вони.

Завжди шукайте горіхи.

р.

У вільний час навчив дочку літати. Вона любила її. Просто перші штрихи так далеко.

Західна Україна, я закликав «земля відкритих дверей» Ось, якщо не сусід, то родич, або сусідо-відносний, або брат, сестра, коум, батько-в-право, брат-в-право, екс-люда (паскуд). В цілому, безкінечний цикл тісної дружби та сімейних відносин. У селах немає парканів, а на дверцятах практично немає замків. По-перше, все своє, і по-друге, небагато вкрасти.

р.

Важко назвати його серйозним парканом!

р.

Придорожний магазин радий втомленим мандрівником.

Це правда, хто ховається?

Школа виглядає дуже добре і комфортно!

3899099 р.

Бібліотека Це ще там. Я хотів приїхати, але він був закритий. Це свято церкви.

І це - ви ніколи не здогадуєте. Це материнська лікарня.

Дуже старий і покинутий каплиці. Вона виглядає 50 років. У фоні згортається будинок, дуже символічний.

Цей міст повинен був прийнятий буром, хоча були сумніви про свою надійність. Щоб перевірити, чекав місцевих жителів, які славляться і занурилися через цей міст.

І це дуже цікава картина. Не навіть фотографія, але історія. Я поїхав тут близько двох годин, це просто де мій погляд. На одній точці дорога завершилася. Вона пішов. Я хочу, щоб я міг зробити картину про абсурдність за мною. Я не можу навіть повертатися, за деякий час я збираюся в зворотному напрямку, а потім хтось в саду вийшов навколо.

Так я повернувся до відпочинку, а в наступний ранок я промовився знову. Це був, я кажу вам, добре ранок. До речі, поки ви чекаєте схід сонця, можете подивитися захід сонця місяця, що не набагато гірше сонця.

3610Р. 4200Р.

Старовинний покинутий підйомник в місячному вогні.

У той же час місяць переходить за горами і зачепить свою доміну до сонця.

р.

У одному з сіл він знайшов занедбаний і знищений міст.

Але тут я відчайдушно хотів почути «Леоне вівчарка» Джеймса Останнє.

Це те, що це західна Україна. Відкрийте, зварювальну, красиву і туману: Якщо ви хочете зупинити хамстер, який працює на барабані повсякденного життя, прийти і насолоджуватися природою.

Джерело: nikitozvl.livejournal.com