Роки Першої світової війни

Перший Світ Війна залишила неприпустимий знак історії як одного з найбагатших воєн на винаходах. Я хочу показати вам 5 цікавих речей, які були винайдені в ці роки. Ви, ймовірно, мати щось, щоб додати до цього повідомлення. Під час Першої світової війни з'явився перший годинник з тривожним годинником. Вони були виготовлені Етерною. Вона запатентувала її винахід в 1908 році. Етерна вперше представила годинник на швейцарській національній виставці в Берні в 1914 році.

13 жовтня 1914 р. Гарретт Морган отримав патент на газову маску. Поява цього об'єкта була викликана необхідністю. Ми вимагаємо захисту від нової зброї, отруйних газів. При Першій світовій війні пам’ятаємо ще п’ять об’єктів.

р.

З початком Першої світової війни з'являється кулястий шолом. Це пов'язано з так званою траншеєю війни. Керівники солдатів у траншеях стали легкою метою. З гвинтівки такий шолом не зберігав, але захищений від шраплону і шрапеля. Перші такі шоломи з'явилися в британському, потім в французькому (Гадріанському шоломі). Німці спочатку ігнорували шоломи. Але потім в 1915 р. були протестовані кілька шоломів. В результаті на початку 1916 року в Ганновері була розроблена знаменита модель - сталевий шолом (Стальгельм) - M1916.

кв.м.

У першій світовій війні 1914-1918 рр. в армію стали поширені чайні довільні зразки - імітації моделей англійської та французької мови, отримала загальне ім'я «Французька» - після англійського генерала Івана Франциска.

У 1917 році було створено перший ручний електричний малогабаритний свердло з пусковим перемикачем та пістолетно-типовою ручкою. Пристрій був випущений на ринку Американськими винахідниками Duncan Black та Alonso Dekker.

Під час Першої світової війни з розвитком авіації з'явився польотний куртка. Вперше створено в Німеччині. У ці дні кабіна була відкрита, тому пілоти мали носити щось тепло, яке може врятувати від холоду на висоті. Куртки довгий і виготовлений з шкіри.

Джерело: рибальська сітка