Історія розповіла Briton, який нещодавно орендував однокімнатну квартиру, нагадує сюжет фільму жахів. Той факт, що він знайшов онімний підземелля під його кімнатою.
Кілька днів тому резидент Великобританії орендував однокімнатну квартиру. Спочатку він був здивований, бо йому вдалося знайти великий будинок за доступною ціною.
Учора переїхала в однокімнатну квартиру в старовинному дев'ятнадцятому столітті англійський монастир. Мій крихітний номер розташований на першому поверсі, але він має все необхідне: гарне функціональне душове приміщення, двоспальне ліжко і мезонін. До речі, є високі стелі, і в цілому дуже затишний, він сказав друзям.
Однак радість чоловіка не прослужила довго: після того, як позбавляючи речі, замкнений тенант почав доглядати за житлом і надійшов через таємничий підвал.
«Дверима душової кімнати» роз’яснювала Бриті, зняючи квартиру на камері. - Ось щось, що виглядає як люка. Відкриваємо двері і побачимо деякі інструменти і старі фарби. Не про це цікаво. Зачекайте друга... Вона звучить бездоганно, але я бачу сходи, що веде до підвалу.
Зважаючи на те, що він не заважав, щоб продовжити тур самостійно, тому він розірвав вхід на темряву і почав чекати друга. Поява друга спонукала чоловіка, і він вирішив втрачати в таємничі катакомби.
«Це великий підвал, і я підозрю, що він простягається по всьому периметру всієї будівлі», - розповідає Брит. - Є підвісна стеля, міцна підлога і досить красива, хоча стіни трохи вологі і пофарбовані графітові. У куті є деякі меблі: ліжко або сакричне вівтар. В середині підвалу я побачила отвір, наповнену рідким грязем. Життя над темою страшно, але це може бути велике місце для домашнього кінотеатру або вечірки.
Примітки, що агент з нерухомості не скаже слово про додаткове приміщення, очевидно, не знаючи існування підземного приміщення. Тепер людина, яка боїться величезного підвалу, планує продовжити навчання катакомбів в компанії друзів.
Інтернет-користувачів, знайомих з фотографіями та історіями Бриктона, запропонували, що він знайшов стару котельню.
Джерело: p-i-f.livejournal.com