Підготовка до землетрусу (14 фото)

Згідно з офіційною інформацією, в Камчатці з’явиться руйнівний землетрус, який повинен відбуватися в найближчі два-три роки.
Місто працює для зміцнення будинків на кілька років.
Ми спостерігаємо цього.

1,1 км По-перше, технічна сторона. На будинку (тільки хрущовці зміцнюються) отвори порожані для введення нових конструкційних елементів в контакт з панелями будинку.

Габаритний зображення

2,2 км Потім вся площа стіни будинку очищається від штукатурки, армуючі конструкції закріплюються в ній, і монтується опалубка. Залийте бетонний крок за кроком, піднімаючи опалубку.

3. У Дизайн ребер полягає в наступному - знизу вони широкі, до верхнього поверху вузькі.

Р

4. У Кінці будинків зміцнюються монолітним бетоном «вушник».

5. Умань На вхідних стінах знаходяться ребра. Двері виходять під захист монолітних стін.

6. Жнівень Не додають комфорту до дворів. Кращий будинок, ніж його руїни. Це фото можна назвати "сеismopunk".

7. Про нас В той час як сейсмічне зміцнення, життя не зупиняється. Люди не хочуть залишити свої будинки, вони будуть жити їх життя. Форки і балкони, ймовірно, не відкриті - пилосос. Магазини все ще торгують.

8. У При наявності жорсткості ребра в будинку готові, починайте оздоблювальну роботу. У цій картині, хоча поганий, можна побачити, що ребра жорсткості на вершині закріплюються деякими кабелів.

9. Навігація При обробці будинок виглядає так.

Р

10. Тепер трохи про які ділянки зміцнюються і які не є. Я починаю з афарю. Під час другого президентського терміну Путін прийшов до Камчатки, а в одному з маленьких сімей на камері схвалив потім губернатор про погану роботу. Він дав замовлення, власноруч, і підказав, що він перевірить. Тепер я помітив, що перші сейсмічні арматури були просто на шляху до будинку, де відбувався вибух. Однак, якщо ви дивитеся всередині області, ви можете побачити, що всі інші ряди будинків залишилися незрівняні.

Р

11. До речі, на фото 9 ви можете побачити, що ребра помітно менш жорсткі, ніж у всіх інших фотографіях, і будь-яким чином не фіксуються (я не думаю, що вони пробурені через будинок). Нанотехнології сейсмічна арматура відрізняється, помітно. Не зрозуміло, що буде з цих будинків, які вище, чи буде їх скидання або зміцнення в майбутньому. Всі випадки укріплення будинків - у жовтні р. вважається молодшим. У Ленінському районі, старше, будинки більше не зміцнюються – вони дешевше демонструють, а в поверненні побудувати нові, що відбувається. Ось приклад будинків на одному з найстаріших вулиць міста - Рибаковська.

12. Рябіковська є однією з найбільш депресованих районів міста. Недорогий житло, спадкоємець багатьох; поширений алкоголізм, вуличний злочин. У 90-ті рр. на Рябіковській загинув пару губнів. Звичайно, не всі люди люблять, що – це не вірно в узагальнення на всіх; але загальна енергія при відвідуванні цієї області є депресією. Квартири купуються тільки при наявності не вистачає грошей на квартиру в іншому районі. Кілька будинків на Рябіковській вже скидали, а орендарів оселилися в новозбудованих будинках в північному сході, наймолодший район міста. Вони говорять про те, що сумарна оренда з нових будинків вже така ж, як і старі – мільйони. Неважливо, скільки ви рухаєте, психіальність така ж.

13.00 р. Хочу закінчити на оптимістичній замітці. Місто, хоча стрюглінг, все ще будується і росте. І будувати житло, яке не вимагає сейсмічного зміцнення. Типовий вигляд прямо зараз у верхньому північному сході це схоже.

14. І це, радує, сподіваємось на щасливе майбутнє! І, нарешті, трохи романш Камчатка (а бухта біля входу Леніна колгоспу)

Джерело: kam4adal.livejournal.com