Новий ремесла від автора відповідного мосту і ручника обербека - Погудін Олександр. Так тепер я зробив судно.
13 серпня 2009 р. і завершила його 22 липня 2011 р. Звісно, я не зробив це щодня: якщо ви рахуєте тільки робочі дні, ви отримуєте набагато менше часу.
З самого початку він поставив собі завдання виготовлення матчів, зрозуміючи масштаб, радіокерований зібраний і складний корабель на веслах коліс, який буде залишатися на воді, плавати і мати освітлення. Я не був зразок, я думав себе корабля.
Розгортання.
Після тижнів роботи - виготовляються боки, три шари відповідних товстих, покритих лаком. Перший спуск в воду:
р.
Корпи не витікали.
Я використовую для того, щоб зробити матчі занадто, і це найменше з них.
Я витягував контур з радіокеруючої машини. Один двигун від нього адаптований до коліс, використовуючи відповідні редуктори, щоб зменшити швидкість революцій, інші під кермом.
Тут поставляються всі три колоди. Невеликий номер на вершині є кабіною капітана.
лівий ряд коліс:
Колесо рульове:
664562 Р
І ось - вся плитка меблів, столи, стільці, шафи, магазини, тумбочки ...
Я навіть подбала про ванну.
(Р)
Я вирішив зробити суднозбірний з декількох причин. Перш за все, він більш помітний, ніж інтер'єр судна. По-друге, ремонт можливий, якщо щось всередині знизиться. По-третє, я знав заздалегідь, що я завжди хочу зробити щось всередині. До речі, кабіни також знімаються, розширюючи каркаси.
Ресторан, кафе. Отвори в центрі знаходяться труби.
Друга палуба: концертний зал (білий - фортепіано) і номер для читання.
Як працює освітлення:
3366637р.
Це, до речі, четверта причина, чому судно є складною. Всі світлодіоди розташовані на стелі, тому якщо він не був незрівняний, то будь-які перешкоди в контурі будуть незрівняні.
І питання про розбиття ланцюжка між палубами, я вирішив, просто зробивши контакти на суглобах.
Далі - це серія фото (від фотографа друга Анна Боом) від довгоочікуваного запуску в ставку біля будинку я мріяв про всі ці два роки.
Порятувні кола виготовляються з пластику, так само як туалети
Малюнок на носі. Я потівся над нею. Це море з крилами, ідея одного друга дала.
Я запитав: «Чому російський прапор, якщо корабель схожий на старі дні?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А старий паровар, який збереглася до цього дня.
1442097
Каюта капітана, рулони карток:
4857039, Україна
І ось, власне, спуск в воду. Я не заряджу судна, Я помічник від берега, але я заряджу мій малюк.
Двигун, китайський джгут, пішов вгору. Згодом він був повністю ослаблений, тому він ледь витягував посудину, щоб проти вітру і струму він був безсилим. Алас, заміна двигуна буде надзвичайно складною, тому я дав на неї.
382011р.
Так, і корабель названий моїм старим нікком - Олександр ІІ. Не забудьте, що я з ІграшкамМашина.
FAQ (від досвіду попередніх будівель):
«Чому все це?» – так само, як це.
«Як ви збираєтеся продати?» – якщо ви знаходитеся знайти покупця і запропонувати гідну ціну, то так.
«Чи не у вас є подруга?» це все право.
"І ви поєднуєте, що з вивченням?" Вечора, вечору.
«Як багато матчів це взяти?» – сорок тисяч.
"Що ви збираєтеся робити з сіркою?"
«Ви нічого не робимо» - хобі.
Дуже дякую.
Джерело: www.alexander2.ru