Колонний корабель (21 фото)

Новий ремесла від автора відповідного мосту і ручника обербека - Погудін Олександр. Так тепер я зробив судно.
13 серпня 2009 р. і завершила його 22 липня 2011 р. Звісно, я не зробив це щодня: якщо ви рахуєте тільки робочі дні, ви отримуєте набагато менше часу.

З самого початку він поставив собі завдання виготовлення матчів, зрозуміючи масштаб, радіокерований зібраний і складний корабель на веслах коліс, який буде залишатися на воді, плавати і мати освітлення. Я не був зразок, я думав себе корабля.

Розгортання.

Після тижнів роботи - виготовляються боки, три шари відповідних товстих, покритих лаком. Перший спуск в воду:

Колонний корабель (21 фото) р.

Корпи не витікали.

Я використовую для того, щоб зробити матчі занадто, і це найменше з них.

Я витягував контур з радіокеруючої машини. Один двигун від нього адаптований до коліс, використовуючи відповідні редуктори, щоб зменшити швидкість революцій, інші під кермом.

Тут поставляються всі три колоди. Невеликий номер на вершині є кабіною капітана.

лівий ряд коліс:

Колесо рульове:

664562 Р

І ось - вся плитка меблів, столи, стільці, шафи, магазини, тумбочки ...

Я навіть подбала про ванну.

Колонний корабель (21 фото) (Р)

Я вирішив зробити суднозбірний з декількох причин. Перш за все, він більш помітний, ніж інтер'єр судна. По-друге, ремонт можливий, якщо щось всередині знизиться. По-третє, я знав заздалегідь, що я завжди хочу зробити щось всередині. До речі, кабіни також знімаються, розширюючи каркаси.

Ресторан, кафе. Отвори в центрі знаходяться труби.

Друга палуба: концертний зал (білий - фортепіано) і номер для читання.

Як працює освітлення:

3366637р.

Це, до речі, четверта причина, чому судно є складною. Всі світлодіоди розташовані на стелі, тому якщо він не був незрівняний, то будь-які перешкоди в контурі будуть незрівняні.

І питання про розбиття ланцюжка між палубами, я вирішив, просто зробивши контакти на суглобах.

Далі - це серія фото (від фотографа друга Анна Боом) від довгоочікуваного запуску в ставку біля будинку я мріяв про всі ці два роки.

Порятувні кола виготовляються з пластику, так само як туалети

Малюнок на носі. Я потівся над нею. Це море з крилами, ідея одного друга дала.

Я запитав: «Чому російський прапор, якщо корабель схожий на старі дні?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А старий паровар, який збереглася до цього дня.

1442097

Каюта капітана, рулони карток:

4857039, Україна

І ось, власне, спуск в воду. Я не заряджу судна, Я помічник від берега, але я заряджу мій малюк.
Двигун, китайський джгут, пішов вгору. Згодом він був повністю ослаблений, тому він ледь витягував посудину, щоб проти вітру і струму він був безсилим. Алас, заміна двигуна буде надзвичайно складною, тому я дав на неї.

382011р.

Так, і корабель названий моїм старим нікком - Олександр ІІ. Не забудьте, що я з ІграшкамМашина.

FAQ (від досвіду попередніх будівель):
«Чому все це?» – так само, як це.
«Як ви збираєтеся продати?» – якщо ви знаходитеся знайти покупця і запропонувати гідну ціну, то так.
«Чи не у вас є подруга?» це все право.
"І ви поєднуєте, що з вивченням?" Вечора, вечору.
«Як багато матчів це взяти?» – сорок тисяч.
"Що ви збираєтеся робити з сіркою?"
«Ви нічого не робимо» - хобі.

Дуже дякую.

Джерело: www.alexander2.ru