865
Ведмідь рибальство
Ведмедя рибалка - дивовижна пам'ятка. Вони кажуть, що на березі озера Курил може зібрати до двох сотень ведмедів лосось.
Риба збирає біля захисних споруд, які були зведені заповідним колективом. Ведмеді також збираються:
Риба намагається перенести потоку, але копати в бар'єрні конструкції. Є багато. Ось її ведмедики і охоронці:
Риболовля така: ведмедя занурює голову в воду, дивує рибу і обирає заготовку:
Часом ведмедя звернулися з пошуку прей і перетворилися в нашому напрямку. Варто відзначити, що до мостів, на які ми стояв, ведмедя потрапити - один стрибок. Кожен раз, коли клуб загубив інтерес у рибу і перейшов на нашу компанію, працівник резерву вийшов вперед і вказав гармату на ведмеді. Зібрано тварину без слів, знову повернулися і знову починали риболовлі.
р.
Нарешті, ведмедя вибрав прей і прокинув себе в воду:
Незліченна спроба, другий забіг:
Р
Тим не менш, смішні кубики сіли на березі чекають мамі, щоб принести лову:
Там був ще один ведмедя на відстані, очевидно, вже повний:
Нарешті, ведмедя зловила рибу і перенесли смачну дитину:
Сім'я зникла в лісі, і після того, як вони вийшли здоровим і потужним чоловіком:
Щойно вводять в воду, рибу побігають:
Перший постріл був збій:
Другий раз був більш щасливим: після ведмедя з'явився туш лосося з води:
Ведмедя відразу сіла і почала їсти обід. По-перше, я зробив шкуру рибою. Як він зробив це - Я не розумію, але він вийшов досить дефталі. Як банан лучений:
Після чого в рибу клубний куточок, тримаючи його як стакан морозива:
Поруч ведмедя спостерігали своє братське захоплення:
Риба прийшла до кінця:
Дотик пострілу. Я назвав його Мимішкою. Але лосось буде сперечатися з мною:
Тим часом ведмедя повернулася з лісу:
Підійшовши на її задні ноги, вона поїхала рибальство дуже повільно і sneakily:
Р
Дуже смішний погляд.
Нарешті, вона стрибала до риби, але не зловила нічого.
З стрибків риба пішла на сторону, де вона відразу ж була перехоплена конкурентом:
Ведмедя намагалася претендувати на право ловити, але після отримання променя занурення вона пішла на катування її щастя далі:
І наш щасливий чоловік знайшов ікру в лову:
Ммм, смачний ...
р.
У той час як ведмедя вкусили рибу, він впав величезну ікру. Він був дуже засмачений, навіть спробував його зачепити в воду, але нічого не прийшла з нього:
Довгий час він не був сумним, почав закінчити виживання. Повідомте про це:
Хочу нагадувати вам, що бенкет відбувся в декількох метрах від нашого мосту (прив'язується, до речі, з ведмедичним відривом):
Людина з гарматою - це заповідник і наш охоронець:
На березі був добре в'язаний і щасливий ведмедик. Звісно, він отримав так само, щоб він не міг тримати голову самостійно:
Поки він застрягв голову в норку і пішов на ліжко:
Підліток ведмеді ran по:
На іншому боці озера також мисливці одним клубом:
Наприкінці наших спостережень ми отримали незначні перебіги від інспектора, які повинні захистити нас від ведмедів. Спочатку ми регулярно виконали свої вимоги - ми не збіглися, зберігали пучок, але в кінці ми стали таким сміливим, що ми розсіювали над піском. Людину довелося запускати з гарматою і зібрати деякі з нас в тісну групу:
Але щасливо, це все зроблено!
Р
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Риба збирає біля захисних споруд, які були зведені заповідним колективом. Ведмеді також збираються:
Риба намагається перенести потоку, але копати в бар'єрні конструкції. Є багато. Ось її ведмедики і охоронці:
Риболовля така: ведмедя занурює голову в воду, дивує рибу і обирає заготовку:
Часом ведмедя звернулися з пошуку прей і перетворилися в нашому напрямку. Варто відзначити, що до мостів, на які ми стояв, ведмедя потрапити - один стрибок. Кожен раз, коли клуб загубив інтерес у рибу і перейшов на нашу компанію, працівник резерву вийшов вперед і вказав гармату на ведмеді. Зібрано тварину без слів, знову повернулися і знову починали риболовлі.
р.
Нарешті, ведмедя вибрав прей і прокинув себе в воду:
Незліченна спроба, другий забіг:
Р
Тим не менш, смішні кубики сіли на березі чекають мамі, щоб принести лову:
Там був ще один ведмедя на відстані, очевидно, вже повний:
Нарешті, ведмедя зловила рибу і перенесли смачну дитину:
Сім'я зникла в лісі, і після того, як вони вийшли здоровим і потужним чоловіком:
Щойно вводять в воду, рибу побігають:
Перший постріл був збій:
Другий раз був більш щасливим: після ведмедя з'явився туш лосося з води:
Ведмедя відразу сіла і почала їсти обід. По-перше, я зробив шкуру рибою. Як він зробив це - Я не розумію, але він вийшов досить дефталі. Як банан лучений:
Після чого в рибу клубний куточок, тримаючи його як стакан морозива:
Поруч ведмедя спостерігали своє братське захоплення:
Риба прийшла до кінця:
Дотик пострілу. Я назвав його Мимішкою. Але лосось буде сперечатися з мною:
Тим часом ведмедя повернулася з лісу:
Підійшовши на її задні ноги, вона поїхала рибальство дуже повільно і sneakily:
Р
Дуже смішний погляд.
Нарешті, вона стрибала до риби, але не зловила нічого.
З стрибків риба пішла на сторону, де вона відразу ж була перехоплена конкурентом:
Ведмедя намагалася претендувати на право ловити, але після отримання променя занурення вона пішла на катування її щастя далі:
І наш щасливий чоловік знайшов ікру в лову:
Ммм, смачний ...
р.
У той час як ведмедя вкусили рибу, він впав величезну ікру. Він був дуже засмачений, навіть спробував його зачепити в воду, але нічого не прийшла з нього:
Довгий час він не був сумним, почав закінчити виживання. Повідомте про це:
Хочу нагадувати вам, що бенкет відбувся в декількох метрах від нашого мосту (прив'язується, до речі, з ведмедичним відривом):
Людина з гарматою - це заповідник і наш охоронець:
На березі був добре в'язаний і щасливий ведмедик. Звісно, він отримав так само, щоб він не міг тримати голову самостійно:
Поки він застрягв голову в норку і пішов на ліжко:
Підліток ведмеді ran по:
На іншому боці озера також мисливці одним клубом:
Наприкінці наших спостережень ми отримали незначні перебіги від інспектора, які повинні захистити нас від ведмедів. Спочатку ми регулярно виконали свої вимоги - ми не збіглися, зберігали пучок, але в кінці ми стали таким сміливим, що ми розсіювали над піском. Людину довелося запускати з гарматою і зібрати деякі з нас в тісну групу:
Але щасливо, це все зроблено!
Р
Джерело: sergeydolya.livejournal.com