Салон "

Сьогодні Я відвідав міжнародний залізничний салон EXPO 1520, який відкрився в Щербинці. У салоні є два роки. Це Макс, просто про поїзди. З авіашоу МАКС залізничних працівників, не тільки частота заходу, один раз на два роки, але і якість учасників. Відвідувачі запрошують шукати в три рази оболонку мамонта. Звісно, фахівці, ймовірно, знайдуть свої діаманти в цьому Капітані металобрухту, але немає нічого для простого відвідувача, щоб зробити тут. Російська залізниця перетягує деякі незручні автомобілі в Щербінка, які морально застарілі 20 років тому, тільки забарвлення і оббивка дизайн змінюється з року до року. Пасажирський транспорт, як правило, дуже погано представлений.

Але є щось цікаве. Почнемо з моделлю метро поїзда, який приніс Siemens. Таке поїзда може незабаром їздити пасажирів метрополітену: 01. Це поїзд від Siemens.

686698

02. Мар Корпус водія.

Салон "

03.03.2014 р. Не сподобалося інтер'єру. Але це макет, Siemens тепер збирає пам'ятки, щоб поліпшити його.

Салон "

04.03.2014 р. Все здається трохи хитрощі. Кронштейни для крісла були зроблені одним дизайнером, поручня іншого, оббивка була зазвичай обрана очищувачем.

Салон "

05. У Деякі рішення дуже суперечливі, як провокують пасажирів, які сидять так.

Салон "

06. У Але на блоці з станціями дуже крутий і інформативний.

Салон "

У будь-якому випадку, Siemens має багато працювати. До речі, вони хочуть поставити свою модель на одному з квадратів в Москві, тому незабаром ви зможете побачити автомобіль до кожного.

07. Мар Локомотиви. Повідомляємо, що я не знаю технічних характеристик поїздів, представлених на салоні. Моя думка є чисто недосвідченою. Можливо, це прорив, але я не оцінив його.

Салон " р.

08. У. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Унікальний розвиток наших вчених. Газова турбіна локомотива. Заплановано працювати над БАМ і навколо нього. Особливістю є газотурбінні двигуни, завдяки яким є більш потужний, ніж звичайний тепловоз.

Салон "

Гарненька.

Салон " р.

10. Тепер до перевезення пасажирів. Це дизель поїзд від Metrovagonmash.

Салон "

Салон "

11. Зручний поїзд без електрики.

Салон "

12. Дивитися досить. Не інтер'єр. У Росії вони не знають, як оформити інтер'єри автомобілів.

Салон "

15.00 р. Це двоповерхові автомобілі російських залізниць. Вони вже використовують. Немає коментарів, тому що немає нічого більше сказати.

Салон " , Україна

16.00 р. Це недорогий бізнес-центр. Бррррр

386374

17.00 р. Ніщо нове.

Салон "

18 років Туалет ...

Салон "

19.00 р. Туалет для інвалідів.

Салон "

Салон "

21. І це міжнародний перевезення. Керівництво.

Салон "

22. Я ніколи не бачив, що це для дітей. Цікаво, що вони видаються на простих поїздах?

Салон "

23. Цей автомобіль виглядає недоторканим, навіть сміття може під стіл.

Салон " р.

Салон "

Салон "

26. Коридор. Після російських залізниць змінили свій фірмовий стиль, всі вони почали фарбувати в непристойному сірому кольорі. Тепер коридор автомобіля схожий на пожежну втечу одного дешевого офісного центру. Де милі штори? Де ковролін красивий? Де душа? Який пластик, другий-рейт сірий, безкаркасний щит намагаються продати пасажирів? Я хочу повісити себе тут. Вбито всю залізничну романтику.

Салон "

27. Єдине пояснення того, що кожен робить сірий, щоб довідники і Якунін можуть розбиратися в автомобілях і об'єднуватися з стінами.

Салон "

28. Це флірт дизель поїзд. Він був тут 2 роки тому в трохи різних модифікаціях. Флірт був побудований спеціально для естонського залізничного оператора Elron.

Салон " р.

29. Дивитися досить.

Салон "

30. Місце для вішання велосипедів.

4790570 р.

31. Інтер'єр.

Салон "

Салон "

34. Салон бізнес-класу.

53772 Р

Салон " р.

36. Перехід між машинами.

Це поїзди.

Прогулянка по залізничному салону EXPO 1520, ви розумієте, що наші поїзди так далеко за часи, які навіть на виставці немає нічого показати. В кінці тунелю немає світла. На будь-якому європейському вокзалі експозиція набагато крутіше і цікавіше.

Салон "

Джерело: рибальська сітка