Елего Бака був охоронцем закону останнього дня Дикого Заходу. Коли він був заступником шерифу в Сокоррі в 1884 році, він перебував в війну з бандою texas cowboys, які люблять приїхати в місто і стріляти прямо і залишити на мешканцях з бордо. Бака народився без боївської частини свого мозку, тому він почав арештувати коубой Чарлі Маккарті для зйомки на місцевому дискотеці (музика потім смоктати і зйомки на ногах іноді єдиний спосіб отримати когось танцювати). Маккарті працював для великого землевласника, Tom Slaughter, який зібрав три сумки, які повинні були розповісти Baca to let McCarthy go. Відро відірвав один і поранив інший. Як третя п'ятка охолоджується після того, як він втекти, Slaughter округла до 80 його гілочок і просунувся до гречки будинку, щоб покласти його на своє місце. Спіймана Баку в клапці, армію ковбойників захопили його всю ніч, випалу 4000 кулі в дерев'яні стіни. Потім вони спробували встановити вогонь до неї, а пізніше вони намагалися підірвати його. Покрівля згорнулася від вибуху, як в Die Hard. Після 33 годин Baca ніколи не постраждала і вдалося вбити 4 і травмувати 10 ковбойлерів. На наступний день всі бояться. Він був настільки страшним, що він ніколи не затримував всіх у людини. Він відправить гарантію в поштову пошту, а злочинці прийдуть і скажуть, «Це гарант для вашого арешту. Про нас Якщо я думаю, що ви протистояти арешту, я буду стріляти, як тільки я бачу тебе. З повагою, Elfego Baca, Sheriff.
Джерело: en.wikipedia.org