Закриття фестивалю Burning Man

Про найцікавіші інсталяції фестивалю, тепер я запрошую вас подивитися на свій фінальний обряд. Фінальна частина фестивалю Burning Man - це горіння тематичного символу. Всі митці, які збираються обпекти свою роботу, проходять спеціальну підготовку під наглядом інструкторів пожежі, тому небезпечні інциденти можуть уникнути.

р.

У день перед горінням Burning Man був наданий дерев'яний прототип Мирської станції, який раніше укладав розчісні матеріали в основах піраміди:

Все спійманий вогонь миттєво:

Це життєздатність того, що станція така не була видима: через особливості дизайну вона була всередині піраміди:

У вогонь зібрали натовп пальників:

Перше, що обпалюється дерев'яною «підготовкою», потім обпалюється рама:

Пожежний вогонь дивився вогневих інспекторів та натовпу волонтерами:

р.

Як тільки каркас згорнувся, кожен кинувся в вогонь:

Пожежні інспектори намагалися зберегти опіки з вогню. Але вони були слабкими. Пальники почали працювати навколо установки, формування сорту танцюриста:

А потім весь натовп перетворився в воронку:

Я не знайшов велосипед. І пішов він, орієнтований на піраміду, і після його знищення і танцюрист не міг зрозуміти саме там. Я нарешті знайшов велосипед.

І це Burning Man ніч. Все горизонт Playa горить і світиться з різними світильниками, в той час як і раніше неоновий:

У день перед арсоном робітники звернулися з центру Playa і припинили відпускати людей. Піротехніки висаджують вибухові речовини і приготували найяскравіші (в кожному сенсі) факел фестивалю:

З ранку все було готово. На опорах конструкції з'явилися палі з акуратно складеної деревини:

І, нарешті, з'явилася головна ніч. Ми вирішили не брати ризики і залишити велосипеди на Esplanade. На підніжжя підійшов:

Деякі пальники не керувалися, щоб дістатися до епіцентру і чекали тихо для феєрверків з афарю:

Чим ближче до центру Playa, тим більше людей:

На тарілці витримали пуповинні інструктори, дальності та волонтери:

Пройшов пожежний восьминог:

Габаритний зображення

Перед встановленням відчуження на вогонь стартувала феєрверк:

р.

р.

Вогонь в небі плавно "прочитати" на дерев'яному березі:

Після чого було вибух, після чого вся структура спалюється. Він половив мене в флешці, тому момент був розмитий:

Це Burning Man у всьому світі!

р.

Плайя була запалена вогнем і забрала форму Мартинського пейзажу:

Як тільки людина впала всередину, всі витісняли і хвилясті:

р.

Незважаючи на відстань від вогню, тепла відчувалася навіть в натовпі:

Вся структура була продумана таким чином, що при спалюванні її акуратно впало всередині:

Один дует ran поза парканом і був захоплений Rangers. Він відразу ж кладав на пісок, ручний і відступив. Я не знаю:

На додаток до Rangers було багато волонтерів по всьому периметру натовпу, які відстежували безпеку і порядок:

р.

На одній точці кілька людей не змогли стояти і кинутися до вогню через пуповин. У той же час, як удар людей зламався, весь натовп перебігався в вогонь:

Один Пальник перетягував стілець, який він сидить і спалював його на залишках багаття:

Коли вогонь вийшов, я пішов на табір.

Повернутися до Playa вранці. У центрі площі змащують залишки деревини. Увечері, хтось зробив чай.

Р

Деякі зробили власні багаття і розігріті дрібними палицями:

Багато людей шукали сувенірів:

Все було повністю зруйновано.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com