Факти про життя в Норвегії

Норвегія є державою в Північній Європі, розташований в західній частині Скандинавський півострів і на величезній кількості невеликих островів, що прилітають до Скандинавський півострів. Його населення становить 5 мільйонів і вважається одним з кращих в світі за обсягами життя. Автор жив у Норвегії близько 6 років і хоче розповісти вам цікаві факти про цю країну. Я погоджуюсь, що стандарт життя тут є найвищим, якщо не для клімату. Він розсмоктує. Майже весь час тут на західному узбережжі, один сезон восени. Влітку прохолодно, в середньому 15 градусів, взимку не холодно, близько 5. Звичайно, є заморозки, але не нижче -15. Дощ. У Осло клімат схожий на Санкт-Петербург – більш контрастний. У горах і на півночі він холодний влітку і взимку. У липні цього року був навіть мороз. Є норвезькі мови, які живуть в Норвегії. Вони дуже дружні до іноземців, але вони не закриваються. Такий характер закритий, Nordic. Є багато іноземців в Норвегії, тому що не вистачає працівників. Навіть після кризи. Є всі види арабів, але вони всі з різних країн, тому їх етнічні групи не відрізняються як в центральній Європі. Є багато поляків, але вони є кавказькими.

мусульмани дуже обережні, вони немовляті, але вони ретельно зцілені. Слави набагато зручніше. Дуже рідкісна для норвезьких людей, які погано лікують іноземці. Навпаки. Коли ви намагаєтеся говорити зламаною норвезькою мовою, вони хвалі, черга. Навіть діти намагаються говорити більш чітко, якщо вони розуміють, що вони мають справу з іноземцем. Є дві офіційні мови в Норвегії: бокмоль і Нинорськ. Букмол – це варіант датської, траурованої під час залежності від Данії, а Нинорськ – штучна мова, створена на основі місцевих діалектів. По суті, кожен говорить про свій власний діалект, іноді повністю незрозумілий. Можливо, завдяки великій кількості діалектів, норвезькі мови говорять англійською мовою. Туристи, які знають англійську мову, дуже комфортні.

Середня заробітна плата 5,000 євро, з яких близько третини споживається податках. Податки високі і прогресивні. Якщо дохід фізичної особи перевищує 10000 євро, то 55% податків доведеться сплатити. Максимальний податок на юридичну особу становить 80%. Депардієв не буде йти в Норвегія : Податковий директор знає все про всіх. Податки приймаються з будь-якої розкоші: прохолодний автомобіль, вілла, яхта. Официальные предложения информациионные предложения и одлуки и одлуки и одлуки и одлуки. Офіційний робочий день - 7.5 годин. Будь-який вище норми оплачується за абсолютно різною швидкістю. Код праці дуже поважний. У Норвегії це не так багато податків, оскільки вони повернулися до медицини, освіти, доріг. норвежці іноді залягалися, що за такі гроші вони можуть отримати трохи краще ліки, освіту і дороги, але вони просто не були в Росії.

Сімейний лікар (терапевт) коштує трохи грошей, стоматолог коштує дорого, все інше (спеціалісти, лікарня) безкоштовно! Немає такої речі в подарунок або винагороду. Рівень якості. Не існує корупції в Норвегії, принаймні на рівні сламанця. Я не знаю, що чим вище. Я не можу уявити, що це буде схоже на лікар або офіцер поліції. Чому? Це країна винахідливого соціалізму. Не існує ніякої стратифікації, немає багатих і бідних, тільки середнього класу. У будь-якій норвезькій сім'ї (за роботою обох подружжя) є можливість мати будинок, автомобіль, два діти. Багато людей мають невелику яхту або яхту. Або котедж кудись в горах або по фейорду. До пенсії (67 років), коли діти вже незалежні, можна придбати квартиру в Іспанії і піти там, коли постійне осіння повністю нудно. У віці від 18 років, юнацький сапіренс має можливість самостійно жити. Якщо дитина хоче навчатися, держава виділяє особливий кредит, який може бути досить толерантним до життя протягом усього періоду навчання.

У Норвегії можна пишатися будь-якою професією, оскільки вони добре оплачені і затребувані. Секретарний захоплено розповідає, як навчається сина в ТТУ як тракторний драйвер. Не кожен є ефективним менеджером, хто має працювати. Масляна промисловість - це регулювання. З 2009 року в країні повністю визнано сам-секс шлюб. Хоча я не бачу гей натовпи, геї паради не відбуваються. Норвезькі лікують відхилими особистостями з очевидною прохолодою. На відміну від центральної Європи, Норвегія має дуже розвинену сім'ю. Держава сприяє зменшенню податків, виплаті допомоги дітям. Багато Норвезькі є релігійними, але вони рідко говорять про це. Ви можете провести рік, який працює з колегою, а потім дізнатися, що він співає в церковному хору.

Кількість дітей в сім'ї - знак благополуччя. Людина з сім'єю з трьома дітьми вважається успішним, насиченим. А релігія заохочує її. Більшість людей не піклуються про ваш автомобіль. Не можна жити на підтримку дитини в Норвегії, оскільки це всього 120 євро. Я не знаю. Я не маю друзів, щоб ніхто не запитав. Норвезька валюта є кроною, але я написав всі ціни в євро, щоб зробити її більш чітким.

Джерело: рибальська сітка