924
Віртуальний тур Великої моделі Росії (40 фото)
Пропонуємо вашій увазі віртуальний тур РФ, який підходить до моделі 800 квадратних метрів. Іноді дуже цікаво подивитися рухомі поїзди, автомобілі, подивитися на його будинки і багато іншого.
Є багато сцен, об'єктів, деталей, і всі так маленькі, які ви не можете побачити одночасно.
Відкриваємо кожен день, хоча на вихідні та свята вхід коштує дорожче, люди дуже багато, але варто.
Я радий відсутністю заборон на фото і відеозйомка, стріляти, не хочу.
Планування є справжнім райом для любителів поїздів, залізниць і моделювання.
Просто подивіться на ці з'єднання залізничного транспорту.
р.
Але давайте їхати першим.
р.
3610Р. 4200Р.
На в'їзді є багато фотографій людей, які взяли активну участь у створенні виставки, а після того, як ви збираєтеся трохи далі, можна спостерігати самі люди.
758077 р.
Не всі, звичайно, але все ще. Це експериментальна майстерня, або ми можемо сказати ostentatious. Продемонструвати процес роботи на макеті, оскільки він ще не закінчився !!! Тут можна побачити, як кожна людина ручна, як пропалюються схеми, як ремонтуються поїзди.
Потім, коли ви подивитеся на макет і усвідомлюємо кількість і якість виконаних робіт, вона стає непридатною. Скільки часу...
Розмітка жива. Поїзди, автомобілі, люди, тварини всі переміщення, їздити, жити їх життя.
Дуже задоволена деталями, які тут немає.
р.
р.
На додаток до постійно рухомих об'єктів є ще сцени, які можна встановити в рух за допомогою спеціальних кнопок. З цих причин пам'ятали курчати, збивати зерно і рок-концерт на набережній.
Центр моніторингу.
До речі, при сильному підході до макета, запускається сигналізація і гилотин.
А потім є ніч. Світло, вогні, вогні. Автомобілі вже працюють з фарами, все реально.
Літо перетворюється на зиму.
3250Р. 3700Р.
20 Україна
Все разом, все близько. Це дійсно класно.
5198 р.
А макет можна придумати, куди піти на наступну подорож. Я хочу це!
Побачити і подивитися знову.
Не один час, не два, готовий!
р.
Джерело: vg-saveliev.livejournal.com
Є багато сцен, об'єктів, деталей, і всі так маленькі, які ви не можете побачити одночасно.
Відкриваємо кожен день, хоча на вихідні та свята вхід коштує дорожче, люди дуже багато, але варто.
Я радий відсутністю заборон на фото і відеозйомка, стріляти, не хочу.
Планування є справжнім райом для любителів поїздів, залізниць і моделювання.
Просто подивіться на ці з'єднання залізничного транспорту.
р.
Але давайте їхати першим.
р.
3610Р. 4200Р.
На в'їзді є багато фотографій людей, які взяли активну участь у створенні виставки, а після того, як ви збираєтеся трохи далі, можна спостерігати самі люди.
758077 р.
Не всі, звичайно, але все ще. Це експериментальна майстерня, або ми можемо сказати ostentatious. Продемонструвати процес роботи на макеті, оскільки він ще не закінчився !!! Тут можна побачити, як кожна людина ручна, як пропалюються схеми, як ремонтуються поїзди.
Потім, коли ви подивитеся на макет і усвідомлюємо кількість і якість виконаних робіт, вона стає непридатною. Скільки часу...
Розмітка жива. Поїзди, автомобілі, люди, тварини всі переміщення, їздити, жити їх життя.
Дуже задоволена деталями, які тут немає.
р.
р.
На додаток до постійно рухомих об'єктів є ще сцени, які можна встановити в рух за допомогою спеціальних кнопок. З цих причин пам'ятали курчати, збивати зерно і рок-концерт на набережній.
Центр моніторингу.
До речі, при сильному підході до макета, запускається сигналізація і гилотин.
А потім є ніч. Світло, вогні, вогні. Автомобілі вже працюють з фарами, все реально.
3250Р. 3700Р.
20 Україна
Все разом, все близько. Це дійсно класно.
5198 р.
А макет можна придумати, куди піти на наступну подорож. Я хочу це!
Побачити і подивитися знову.
Не один час, не два, готовий!
р.
Джерело: vg-saveliev.livejournal.com