Московські вулиці

Багато московських дворів зливають сміттям і різними відходами. Щоб вирішити цю проблему, є компанії, які повинні очистити територію, але не завжди робити це повністю, а іноді навіть робити кгалтуріат. Жителі сміття не помічають і всі вони підходять, інші дивляться недоліки, одяг і йдуть на. Блогер вирушив через московські двори і дізнався, як збирання сміттям в декількох московських двориках. Порівняно з державою вулиць п'ять років тому, Москва стала значною очисткою. Не ідеальний, звичайно, але вже досить важко знайти пальці сміття, які кидають в середині вулиці. Звичайно, існують індивідуальні особи, які приймають їх роду від свиней.

Ви повинні боротися з ними з величезними штрафами і корекційною працею. Обраний сигаретний бат - сплачуйте п'ять тисяч рублів. З віконного мішка сміття - корекційна робота протягом п'ятнадцяти днів з постером на спині: «Я не буду сидіти більше».

Починаємо з 470-го кварталу Хамовніков. Елітний будинок 46 на набережній Фрунценская зустрічає нас з цією неперевершеною інсталяцією. Що це таке? Який вид сакруального вівтара або балиста?

У тому ж дворі ми знайдемо цей маркер. Найімовірніше, замовляється офісами, розташованими тут (важко уявити, що у кого-небудь є плотер для кінорізання), але одна ємність явно відсутня. Або потрібно вийняти частіше.

Поблизу, як вони стоять, більше лежачи, сміттєві контейнери для місцевих мешканців. Ви коли-небудь бачили, як працює сміття? Автомобіль прибуває, вміст контейнерів розвантажуються в неї, кидаючи і заливають вміст. Що впав або не вписався, ніхто не забере. Контейнери на місці, які також не повертаються, можуть залишити прямо на дорозі або лежати поруч.

Прибирання пробуваних і поверненні контейнерів до нормального положення лежить на плечах серветок. У зв'язку з вивіскою ці контейнери вивозили годину і навпіл до зйомок і ще не вдалося поставити цю точку для того, щоб. Хоча, заради справедливості, я повинен сказати, що я не зустрівся з будь-яким джентом під час прогулянки.

Ось ще один приклад сміття на вулицях. Франк руббиш стоїть на 1-му Фрунзе і займає місце для паркування.

р.

Або тут є ці рідкісні автомобілі, гордість та центеніари вітчизняної автомобільної промисловості. Вони, ймовірно, не приводять, але вони займають всю відходи. Після всього, ви можете зробити відмінну парковку і розвантажити проходи в дворі! Але законом, на жаль, нічого не може бути зроблено з ними: колеса і скло присутні, номери присутні.

Великий розчин в дворі будинку 28 на набережній. Вони вивозили сміття і замість замовлення контейнера, заготовили його парканом. «Анонси» У зв'язку з ремонтом роботи в в'їзді, будь ласка, не паркуватися перед цим сайтом, оскільки необхідний доступ. Рада

І що вони не змогли огородити, вони залишили прямо тут в кутку.

р.

Дивовижний паш зустрінеться перед будинком 40 все на одному набережній Frunze. Він був темним, але я не міг пройти. Немає нічого! Навіть пристойний диван. Немає необхідності? Він ще там.

Я повинен сказати, що я проходив через всі двори Хамовники між Хамовним валом і 1-ю Фрезенською. В основному, все чиста і акуратна, тут виділяються випадки.

Слід зазначити, що зараз в Москві, порівняно з минулим минулим, щоб знайти гори сміття, потрібно піти і подивитися, поки він знайшов себе. Поки ще багато лопаток, і вони не так зв'язані з розсіяними бульбами. Але ми знаємо, що робити, правильно? Так само не буде лази, зробите однакові прогулянки з камерою, з метою або проходженням, помітивши недоліки міста героя. Ми фотографували та завантажили їх до нашого міста, чекали відповіді, перевірили їх. Після того, як ми побачимо, чи очищаємо їх в Хамовники.

Джерело: macos.livejournal.com