Відділ атомних досліджень

CERN є найбільшою лабораторією високоенергетичної фізики. Цей офіс сидить безпосередньо над найбільшим детектором та обробляє мільйони терабайтів даних. Що ми бачимо у фотографіях – це надземна частина ATLAS, а саме його офіс, де всі дані обробляються. Коли ви подивитеся на порожнисту трубу офісу всередині будівлі, ви отримуєте відчуття, що робоче простір більше і більше пригнічує в ядро колака, оскільки вчені все частіше захоплюють суть матерії.

Сама будівля не дуже помітна зовні. Правда, труби можна здогадати навіть ззовні. Проект ATLAS був заснований в 1992 році і сьогодні це співпраця є одним з найбільших наукових громад у фізики частинок – багато вчених з різних університетів і країн, які беруть участь у своїй роботі. Скупштина детектора АТЛАС на підземному майданчику почалася в 2005 році, а в 2011 р. вчені приходили до відкриття підйомника.

Відділ атомних досліджень (доб. 3)

Парковка офісу. На території кампусу, ніж їхні молодші двоколісні брати. Ведуться велосипеди і іноді не мають достатньо місця для паркування.

Введіть внутрішню частину труби, відразу ж охопивши її геометрією. Тут все зводиться до побудови кола з міжсекційними лініями, що перетинаються до центру.

Якщо ви подивитеся з верхнього ярусу, виникає повне почуття кролячого отвору глибше... Особливо, якщо ви знаєте, що ще 100 метрів нижче землі, є щось придумане людьми і вивчення деяких абсолютно неймовірних речей.

І люди працюють, аналізуючи неймовірну кількість даних, що випливають волоконно-оптичні кабелі. Так, в якийсь момент ми б сказали, так, ми робили! В середині 2012 року. Що таке Хіггі бензо? Однією з ключових питань сучасної фізики високихенергій є підтвердження або рефутація існування екзотичної субатомічної частинки, теоретично прогнозованої спини у 1964 році Шотландською фізикою Пітером Хігсом, що називається Хігсом boson - фактично, єдиний відсутній зв'язок у стандартній моделі елементарних частинок. Передбачається, що Хіґи відіграли важливу роль в механізмі, за допомогою якого деякі частинки (кільки, лептони) під час Великого Bang набутої маси, в той час як інші залишилися безмасштабними (фотони). Я не знаю про вас, але я не розумію багато. Утруднення, що стоять перед відкриттям цього босона були настільки великими, і його нібито роль так важливо, що частинка отримала залізний прізвисько «Год частинок», хоча багато фізиків з цього «псевдоніму» тільки кричав.

Я не знаю, як це зручно і ефективно, щоб працювати в офісному середовищі, як це, коли ваш робочий простір повністю відкритий і виходить в дива тих же просторів, просто гармонія звуків і руху. Прогулянка людьми, бігти, говорити, створювати повну антіллову дію. Може бути, що вам потрібно тут...

4930545

Багато людей зношуються навушники.

CERN зберігає на стендах монітора, тому ви можете використовувати будь-які доступні засоби.

Офісні балкони

На дно труби невелика кафе розташована прямо в центрі, а столи розміщуються по всьому радіусу. Вони, швидше за все, працюють для них, ніж їсти.

Людина любить Steve Jobs

1 999 р.

Наукові дебати

На дно офісної труби

Але з точки зору Всесвіту кожен з нас є неймовірно невеликими частинками, які, можливо, хтось також навчається тісно. І наша планета є одним з детекторів деяких гігантських дослідницьких систем.

Фото: aquatek-filips.livejournal.com