Людський експеримент

Я недавно прийшов на невеликий експеримент, який відбувся на онлайн-спільноті. Я насолоджуюся ним. Я хочу поділитися результатами. У Росії є людина, яка здатна говорити про ваш характер, професійні навички і навіть вашу поведінку в сім'ї. Як вчений в цілому. У кінці Дмитро Дроздов (це ім'я цього чоловіка) попросила розмістити фотографії учасників форуму в галузі, а через деякий час він дав опис тим, хто вирішив на громадському експерименті. Ось учасники:

Опис Дроздова:

Перший учасник:

Другий учасник

На жаль, нічого не відомо про третій учасник, він не прокоментував опис.

-img5---

Якщо ви вважаєте, що учасники форуму, у сухому залишку вражають відсотками 80%. Я розумію, що зразок занадто невеликий, що умови експерименту неоднозначні... але все ще вражає. На радіо Komsomolskaya Pravda відбувся аналогічний експеримент – журналісти просто захопили фото дивного. Вдарунок було 99% від того, що цей чоловік сказав. На форумі є посилання на цю трансляцію: Soundcloud.com/user952032641/09-27-drozdov. Я думаю, що ви можете дізнатися багато про ваших оточень, якщо ви застосовуєте все це в житті. Для мене фраза «все написано на обличчі» набула додаткового значення.

-img6---

Джерело: nauka_i_texnika.d3.ru